Survivor Διαρροή-Βόμβα: Δείτε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα,ποια ομάδα κερδίζει αύριο και με τι σκορ!

Τα δεδομένα αλλάζουν σήμερα στο Survivor, καθώς ξαφνικά ήρθαν τα… πάνω κάτω.

Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο ΣΚΑΙ ανακοινώνει νέα επεισόδια Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ παράλληλα γίνεται γνωστό πως θα γίνει αγώνας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

οι Έλληνες θα παίξουν σήμερα κόντρα στους Τούρκους! Σήμερα το βράδυ θα απολαύσουμε την πρώτη μονομαχία μεταξύ των δύο ομάδων της Ελλάδας

και της Τουρκίας.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι ενθαρρυντικές και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Σύμφωνα με την εκπομπή “La Biri Biri” και την Κλεοπάτρα Πατλάκη, οι Τούρκοι θα αναδειχθούν σήμερα νικητές με σκορ 10-7.

Προφανώς να πούμε οτι σας το αναφέρουμε με κάθε επιφύλαξη και οτι αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες!

οι τελευταιες πληροφορίες αναφερουν οτι σημερα νικουν οι τουρκοι με 10-7 κι αυριο κερδίζουν οι ελληνες με 10-8

Ας θυμηθούμε την ανάρτηση του τούρκου παραγωγού.

«Αυτή τη φορά οι Τούρκοι Survivors και οι Έλληνες Survivors θα διαγωνιστούν και η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μια βραδιά με τα τραγούδια του Fedon», έγραψε στη λεζάντα, κάτι που επανέλαβε στη συνέχεια και σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τουρκικό Survivor Ekstra.

Dominik’te Fedon rüzgarı Bu kez Türk Survivorlar ve Yunan Survivorlar yarışacak, kazanan ekip Fedon’un şarkılarıyla eğlenceli bir akşam geçirecek…

A post shared by Acun Ilıcalı (@acunilicali) on May 17, 2017 at 2:57am PDT


Αν και ο παραγωγός δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για την προβολή του επεισοδίου, τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως πιθανότατα θα μεταδοθεί την προσεχή Κυριακή.
Ο Fedon είναι ένας από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες της Τουρκίας, με πατέρα από την Ελλάδα και μητέρα από την Αρμενία. Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 1972, ενώ το 1987 άνοιξε την ταβέρνα Zorba και από το 1991 ασχολείται με το τραγούδι, ερμηνεύοντας τούρκικα αλλά και ελληνικά κομμάτια!

via

πηγη

Keywords
Αναζητήσεις
πια ομαδα κερδιζι σιμερα 18 μαιου, survivor διαρροη βομβα δειτε ποια ομαδα κερδιζει σημερα ποια ομαδα
Τυχαία Θέματα