Survivor Ανατροπή Σοκ: Αυτός Είναι ο Παίκτης που Έκλεψε απο τον Μάριο τη Δεύτερη Θέση!

Την τελική τετράδα έτσι όπως διαμορφώθηκε μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La Biri την Τρίτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου, που πραγματικά μας έχουν μπερδέψει καθώς πολλά spoiler αναφέρουν άλλη εικόνα για την τελική κατάταξη, στην πρώτη θέση έρχεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη δεύτερη ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ακολουθεί ο Μάριος Πρίαμος Ιωάννιδης και τέταρτος φτάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία

έληξε στη 1 τη νύχτα της Δευτέρας και τα αποτελέσματά της θα ανακοινώνονται βάση των παικτών που θα βρίσκονται ως υποψήφιοι προς αποχώρηση κάθε εβδομάδα μέχρι την ανάδειξη της κορυφαίας πεντάδας που θα έρθει αντιμέτωπη στην τελική φάση.

Οι φήμες για το πως διαμορφώθηκε η τελική κατάταξη των 9 παικτών στην προτίμηση του κοινού, θέλουν να έγινε μια μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση, με πολλές ανατροπές. Πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες διαρροές και όχι για επίσημες πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται στην κορυφή με πολύ μικρή διαφορά από τον δεύτερο..

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα