Survivor-Ανατροπή: Αυτός είναι Πλέον ο πιο όμορφος άντρας στο παιχνίδι! (photo)

Το παιχνίδι ανάμεσα στους Τούρκους και τους Έλληνες στην ελληνοτουρκική μονομαχία του Survivor βρήκε νικητές τους γείτονες με 2-0. Αποτέλεσμα απόλυτα λογικό, καθώς οι παίκτες των Τούρκων είναι πολύ πιο γρήγοροι και αθλητικοί από τους δικούς μας και η δοκιμασία τους ευνοούσε. Στο παιχνίδι, όλοι περιμέναμε πως θα νικούσαμε. Κάτι που, όμως, δεν έγινε.

Ο Ντάνος πάντως αποθεώθηκε. Μετά την εντυπωσιακή χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στα «θηρία« των Τούρκων,

οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένας τύπος που… δεν τον πιάνει το μάτι σου, είναι τόσο δυνατός.

Μια πιο… χαλαρή ψηφοφορία έλαβε χώρα στο Dokari TV στο Facebook και το γυναικείο κοινό κλήθηκε και απεφάνθη για τον πιο όμορφο άντρα του Survivor; Το αποτέλεσμα; Μάχη μεγάλη ανάμεσα σε Ντάνο και Βασάλο…

Ποιος όμως ήταν αυτός που πήρε τη νίκη και το πρώτο βραβείο ομορφιάς στο ριάλιτι;

Δείτε το αποτέλεσμα στη γκάλερι…

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει αγώνας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία έγινε χαμός στο τουίτερ. . Όμως υπήρχαν και οι Τουρκάλες που δεν νοιάστηκαν τόσο για τον αγώνα. Αλλά για τους Έλληνες που θα δουν στις οθόνες του. Ήδη κάποιες είχαν δει μέσω διαδικτύου και τουίτερ τα πρόσωπα των Ελλήνων παικτών. Και είχαν ξεχωρίσει ένα! Όχι όμως αυτό που «προσκυνά» ο γυναικείος πληθυσμός στην Ελλάδα.και Οι Τουρκάλες δεν γούσταραν τον Ντάνο που τους κάρφωσε ανελέητα.
Σε τουίτς λοιπόν γράφουν πως θέλουν να κερδίσει η ομάδα τους αλλά σχολιάζουν κολακευτικά τον Βάσαλο. Όσο για τις δικές μας; Φυσικά αντέδρασαν! «Ε όχι και να μας τον φάνε οι Τουρκάλες» σχολιάζουν!

via

Keywords
Τυχαία Θέματα