Survivor: Αυτά Είναι Τα 6 Εντυπωσιακά αυτοκίνητα που θα Χαρίσει Για τη Χθεσινή Προσπάθεια Στους Παίκτες ο Τούρκος Παραγωγός! Με του Ντάνου…θα Λιώσετε! (Vid)

Έπειτα από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, οι Τούρκοι έκαναν το 2-0 κόντρα στη μικτή ομάδα Διάσημων και Μαχητών

Την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες υπέστη η ελληνική ομάδα από την αντίστοιχη τουρκική στο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μετά τον πρώτο αγώνα, που ηττήθηκε με 10-7, η ελληνική «μικτή» ομάδα των Διάσημων και των Μαχητών επανήλθε δριμύτερη και αποφασισμένη σε έναν στίβο υψηλών απαιτήσεων, που έκανε την αγωνία να χτυπήσει… κόκκινο.

Έπειτα

από μία συγκλονιστική μάχη, που κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων (όπου οι Έλληνες αγωνίστηκαν με Σάρα, Ευρυδίκη, Ντάνο και Μισθοφόρο), οι Τούρκοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο… νήμα με 10-9 και να αφήσουν την ελληνική ομάδα με την ηθική ικανοποίηση ότι, αυτή τη φορά, δεν πέσαμε… αμαχητί.

To Survivor καθημερινά σπάει το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο. Οι τηλεθεατές είδαν με αγωνία τη μάχη με τους τούρκους και θα παρακολουθούν τη μάχη των διασήμων με τους μαχητές για την κατάκτηση του επάθλου των 100.000 ευρώ ξανά.

Σίγουρα βλέπουν στα πρόσωπα των παικτών πολλά κοινά στοιχεία με τους ίδιους.Τόσο όσοι έχουν αποχωρήσει: Ο Τσανγκ, η Λάουρα, όσο και οι παρόντες ,ο Ντάνος και οι υπόλοιποι παίκτες εντός παιχνιδιού έχουν δείξει τον χαρακτήρα τους και ο κόσμος (νομίζει ότι) έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα γι’ αυτούς. Γι’ αυτό με κάποιους έχει ταυτιστεί και κάποιους άλλους δεν θέλει να τους βλέπει ούτε ζωγραφιστούς (ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε).

Εκτός παιχνιδιού όμως πώς είναι; Το Menshouse.gr άνοιξε το φάκελο Survivor και έκανε ένα υποθετικό βίντεο με τα δώρα που θα έκανε τάχα μου ο τούρκος παραγωγός στους παίκτες για να τους επιβρβεύσει για τη μάχη!

Στο βίντεο δεν είναι όλοι οι παίκτες αλλά οι πιο χαρακτηριστικοι,είτε έχουν αποχωρήσει είτε όχι,γιατί το γέλιο που προσφέρουν είναι άφθονο!

άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει τη συμπάθεια του τούρκου παραγωγού στη Λάουρα?

Μέχρι τότε όμως πρέπει να βολευτούν με τα δικά τους. Ποια είναι αυτά; Το Menshouse.gr έκανε το πείραμα του Cern και έχει τις απαντήσεις. Βρήκαμε τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα 6 παικτών του Survivor και τους ίδιους να τα οδηγούν και να κλέβουν τις εντυπώσεις. Ορέστης Τσανγκ, Μπο, Λάουρα, Γιάννης Σπαλιάρας, μάνατζερ ράγκμπι έχουν τα αυτοκίνητα που ταιριάζουν στο χαρακτήρα τους. Τον καλύτερο τον αφήσαμε για το τέλος. Το αυτοκίνητο του Γιώργου Αγγελόπουλου, κυριολεκτικά ΔΕΝ υπάρχει.
Δείτε αποκλειστικά πλάνα των 6 παικτών εν ώρα οδήγησης στο θέμα που επιμελήθηκε και παρουσιάζει η Αριάδνη Γερασιμίδου.

via

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Αυτά, 6 Εντυπωσιακά, Χαρίσει, Χθεσινή Προσπάθεια, Παίκτες, Τούρκος Παραγωγός, Ντάνου…θα Λιώσετε Vid,Survivor, afta, 6 entyposiaka, charisei, chthesini prospatheia, paiktes, tourkos paragogos, ntanou…tha l