Survivor Trailer: Σε Διάλυση Οι Διάσημοι Μετά την Αποχώρηση Κοκκινάκη! Δείτε τις Πρώτες Δηλώσεις και το Συγκλονιστικό Αγώνισμα!

Οι Γάλλοι έχουν μία έκφραση: «tabló viván». «Ζωντανό πορτρέτο», ας πούμε. Πρόκειται γα την «αναπαράσταση μιας ιστορικής συνήθως σκηνής με ζωντανά ακίνητα πρόσωπα, ώστε να δίνουν την εντύπωση ζωγραφικού πίνακα», όπως αναφέρεται σχετικώς στη βιβλιογραφία. Δηλαδή είναι, τρόπον τινά ένα πρόσωπο, που μένει ακίνητο, για να δώσει την αίσθηση πίνακα!

Στην εφαρμογή του Survivor, αυτό λέγεται «Κώστας Κοκκινάκης την ώρα που ακούει ότι αποχωρεί από το παιχνίδι» – νέος ορισμός, δικός μας! Ο Σάκης προσπάθησε να του το φέρει γλυκά. Να το

καθυστερήσει και λίγο, ώστε να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι μέχρι εδώ ήταν τα ψωμιά του – και οι καρύδες του. Όμως το «ευχαριστούμε, δεν θα σας χρειαστούμε άλλο, μπορείτε να πηγαίνετε» ποτέ δεν ακούγεται καλά. Ο πολίστας, που έχασε στη σχετική ψηφοφορία του κοινού, απέναντι στον Μπο, κέρωσε. Δεν ήθελε και πολύ βέβαια να μείνει στήλη άλατος. Συνήθως είναι ανέκφραστος και οι περισσότεροι αδυνατούν να καταλάβουν εάν είναι χαρούμενος ή λυπημένος, προβληματισμένος ή ανέμελος. Καμία φορά υπάρχει θέμα κι αν είναι ξύπνιος, ή κοιμάται με ανοιχτά τα μάτια – αυτό είναι γνωστό ότι το συνηθίζουν τα νεογέννητα, ενώ πρόκειται για σπάνιο σύνδρομο όταν μιλάμε για μεγαλύτερους και μάλιστα μεταξύ άλλων ταλαιπωρεί και τη Miss Universe 2014 Παουλίνα Βέγκα από την Κολομβία!

Ο χιουμορίστας, κατά τα άλλα, Κοκκινάκης έσπασε έτσι το ρεκόρ του Χανταμπάκη! Έμεινε αποσβολωμένος για αρκετή ώρα, είτε γιατί δεν το περίμενε, είτε διότι όντως στενοχωρήθηκε, αφού έφτασε πολύ μακριά στο παιχνίδι, για να του είναι εύκολο να φύγει τώρα. Πάντως όταν συνήλθε ήταν κύριος. Ευχαρίστησε για την εμπειρία, αγκάλιασε τους συμπαίκτες του, αποχαιρέτισε τους πάντες και αποχώρησε αξιοπρεπώς.

Με τούτα και με κείνα τη σκαπουλάρισε για τουλάχιστον μία βδομαδούλα ακόμα ο ράπερ, που μπορεί περισσότερο από τον καθένα να πει τη φράση «άφησα στην Καραϊβική τα… κιλά μου»! Έχει αδυνατίσει τόσο, αλλά ταυτόχρονα και γυμναστεί που εντυπωσιάζει πλέον και τον Χρανιώτη. Σε ένα ρεσιτάλ ληρολογήματος, ο ηθοποιός είπε για τον Μπο ότι είναι… «μεταμορρφωτικός» (;;;;) και ότι «πέταξε το σώμα του και φόρεσε καινούργιο»!!! Μάλλον είχε στο νου του κάτι από την ταινία του Αλμαδοβάρ «Το δέρμα που κατοικώ», δεν εξηγείται αλλιώς! Απλώς τα έχει μπλέξει κι από την πείνα δεν είναι σαφές τι λέει.

Το κενό του Κοκκινάκη πάντως θα φέρει προβλήματα στην παραλία των Διάσημων. Ο πολίστας ήτανε προκομμένος και για σπίτι, όχι κάνα ρέμπελο, που τα περιμένει όλα από τις γυναίκες. Μαγείρευε στην παραλία και γενικά ήταν στη νοικοκυροσύνη πολύ πρώτος και ακομπλεξάριστος. Αν υπήρχε σίδερο θα έκανε κι απ’ αυτό!

Επειδή όμως ποτέ ένα κακό δεν έρχεται μόνο του, η υπόθεση είχε και συνέχεια. Το ρόλο της μαγείρισσας στην παραλία των Κόκκινων ανακοίνωσε ότι θα τον αναλάβει η Ευρυδίκη, που άφησε να εννοηθεί ότι σαν άλλος Πανοραμίξ, έχει πάρει όλα τα μυστικά της κατσαρόλας από τον πολίστα φίλο της. Με το που την άκουσε ο Αγγελόπουλος, δαγκώθηκε! Ένα «ωχ» πρέπει να το είπαν από μέσα τους και οι άλλοι εναπομείναντες στην ομάδα, καθώς η Ευρυδίκη έδειξε τέσσερις μήνες τώρα, ότι την μαγειρική την ξέρει μόνο εξ όψεως και υπάρχει μία αμοιβαία αντιπάθεια μεταξύ τους.

Δείτε πρώτοι το τρέιλερ και θα καταλάβετε τι μας περιμένει!

via

Keywords
Τυχαία Θέματα