Survivor Trailer: Έκτακτο Συμβούλιο Στο Νησί! Δείτε Πως Θα Αντιδράσουν οι Παίκτες και το Καρφί του Σπαλιάρα που Προδίδει Πολλά!

Η μια ομάδα ήταν πιο γρήγορη, αλλά και πιο άστοχη, όπως έδειξε το τελικό αποτέλεσμα αυτού του αγώνα επάθλου του Survivor!
Μαχητές και Διάσημοι διαγωνίστηκαν σε μια εύκολη πίστα προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο του Survivor που αυτή τη φορά ήταν ένα beach party με barbeque και όλα τα συναφή… αιώρα, φουσκωτά στρώματα για τη θάλασσα, ρακέτες παραλίες και

πολύ φαγητό.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με 10- 4 αφού οι Μαχητές παρόλο που έκαναν γρήγορες κούρσες δεν κατάφερναν να βρουν με την ίδια ευκολία το στόχο.

Μάλιστα πολλές φορές δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν και τα νεύρα τους για τις απανωτές ήττες τους στα ματσαρίσματα.

Από το βράδυ της Κυριακής και για 24 ώρες οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές για να ψηφίσει ο κόσμος τον αγαπημένο του παίκτη στο Survivor. Με βάση αυτές τις θετικές ψήφους, θα δημιουργηθεί μια κατάταξη των 9 παικτών, η οποία θα παραμείνει κρυφή τόσο από τους παίκτες όσο και από το κοινό. Όμως αυτή η κατάταξη καθορίζει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί κάθε φορά από το Survivor.

Μετά τους αγώνες ασυλίας, η ηττημένη ομάδα θα υποδυκνύει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει αμέσως ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor.

Οι Παίκτες Έκαναν τις Πρώτες τους δηλώσεις!
δείτε στο τρέιλερ τι μας περιμένει!

Keywords
Τυχαία Θέματα