Survivor Spoiler: Δείτε Ποιά Ομάδα Κερδίζει Σήμερα και Ποιό Είναι το Τελικό Σκόρ!

Πέντε εναντίον δύο και ο Ντάνος απέναντι σε όλους

Η ανατροπή που είχε προαναγγείλει ο Τανομανίδης στο τρέιλερ του επεισοδίου αποτέλεσε έκπληξη για όλους και πάντως δεν δικαίωσε όσους έλεγαν διάφορα, σχετικά με διπλή αποχώρηση και τέτοια. Οι φήμες για την εξέλιξη του παιχνιδιού, που κυκλοφορούν συνήθως σε διάφορα τηλεοπτικά πάνελ άλλων σταθμών και όχι του ΣΚΑΙ φυσικά, είναι πολλές φορές σαν τις διαγνώσεις που κάνουν κάποιοι για το φύλλο των εμβρύων, όχι με τον υπέρηχο, αλλά με το… μάτι! Αν είναι μυτερή η κοιλιά φεύγει ο… Σπαλιάρας

κι αν είναι πιο στρογγυλή ξεκουμπίζεται η… Σάρα! Εντελώς στην τύχη δηλαδή, για να ‘χουμε να λέμε και να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας! Ή αλλιώς… αηδίες για ευρεία κατανάλωση.

Σημειωτέον ότι το μόνο που θα γίνει λίγο εκτός… ρυθμού και επειδή δεν φτάνουν οι Τετάρτες, ώστε να μείνουν μέχρι τον τελικό (5 Ιουλίου) τέσσερις παίκτες, σε κάποια από τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα έχουμε δύο αποχωρήσεις, αντί μίας που συμβαίνει εβδομαδιαίως μέχρι τώρα! Τόσο απλά.

Παρότι λοιπόν οι ομάδες έχουν μεγάλη αριθμητική ανισορροπία (5 vs 2), θα συνεχίζουν ως έχουν να συγκρούονται! Το παιχνίδι θα αλλάξει μόνο εάν την επόμενη εβδομάδα ή τη μεθεπόμενη χάσουν οι Διάσημοι τον αγώνα ασυλίας και τότε θα μείνει μόνος ένας παίκτης τους. Τότε θα γίνουν όλοι μία ομάδα και θα επιδίδονται σε ατομικές κόντρες. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να μείνουν τέσσερις παίκτες, που θα πάνε στον τελικό της Αθήνας.

Το καινούργιο, για το οποίο μας είχε προϊδεάσει ο Τανιμανίδης είναι το εξής: Στα παιχνίδια θα αγωνίζονται φυσικά τα δύο κορίτσια μεταξύ τους (Σάρα εναντίον Ευρυδίκης), ενώ ο Αγγελόπουλος θα κοντράρεται διαδοχικά με όλους τους Μαχητές. Θα τους αντιμετωπίζει με τη σειρά όλους μέσα στο ίδιο παιχνίδι και κανείς δεν θα εξαιρείται από κανένα αγώνα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Ντάνος θα καταφέρει να ξεπεράσει την κούραση (αφού αυτός θα δίνει συνεχώς αγώνες και οι άλλοι θα παίζουν ανά τέσσερις γύρους ο καθένας) και να αποδείξει και σε αυτές τις συνθήκες τις εγνωσμένες ικανότητές του στον στίβο.

Χαμός εδώ και λίγη ώρα στα Social Media, καθώς αυτό που πολλοί περίμεναν… έσκασε. Η νέα διαρροή για τον νικητή στο αποψινό αγώνισμα, το πρώτο νυχτερινό και με τον Ντάνο… μόνο εναντίον όλων των Μαχητών να…

Να τους κερδίζει. Ναι, αυτή είναι η διαρροή της τελευταίας στιγμής που θέλει Ντάνο και Βαλαβάνη να κάνουν… παππάδες και να κερδίζουν τους Μαχητές που δεν μπορούν, φυσικά, να πιστέψουν ό,τι τους έχει βρει τέτοιο κακό.

Αποδεικνύεται, περίτρανα, λοιπόν πως οι Διάσημοι είναι πολύ σκληροί για να… αποχωρήσουν και μην αποκλείσετε -επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά- το ενδεχόμενο, Ντάνος και Ευριδίκη να είναι δίδυμο μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Σήμερα θα γίνει η μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ και Νικητές στο αγώνισμα θα είναι οι Διάσημοι που θα κερδίσουν με ΣΚΟΡ 10 – 6.
Πάντα με βάση τους Χρήστες του τουίτερ ο Ντάνος τα Δίνει όλα και χαρίζει τη νίκη!
Σας παραθέτουμε την διαρροή αυτή με κάθε επιφύλαξη κι αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με νεο μας άρθρο!

via

Keywords
Αναζητήσεις
ποια ομαδα κερδιζη αποψε σαρβαιβορ διαρροη τωρα, σαρβαιβορδιαρροη
Τυχαία Θέματα