Survivor – διαρροή: Ξαφνικός θάνατος – Δείτε ποιος είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει!

Ποιος είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το Survivor και πώς έχει διαμορφωθεί η λίστα των παικτών σύμφωνα με διαρροές.
Την επόμενη εβδομάδα, άλλος ένας παίκτης του Survivor θα αποχωρήσει… Δείτε από ποιους παράγοντες θα εξαρτηθεί η επόμενη αποχώρηση.
Αν κερδίσει η ομάδα των Διασήμων, τότε θα φύγει ένας παίκτης των Μαχητών και θα παραμείνουν από 5, 4. Αν κερδίσει η ομάδα των Μαχητών, θα φύγει άλλος ένας παίκτης των Διασήμων και θα παραμείνουν από 3, μόλις

2. Σε κάθε περίπτωση, το πάθος και των δύο ομάδων όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει, αφού τα αγωνίσματα γίνονται όλο και πιο απαιτητικά, τα έπαθλα πιο ενδιαφέροντα και ο χρόνος μέχρι τον τελικό, λιγοστεύει.
Όλοι θέλουν να είναι αυτοί που θα αγωνιστούν στον τελικό και θα αποκτήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Ποιοι όμως θεωρούνται φαβορί για τον τελικό; Ποιοι έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να αποχωρήσουν;
Σύμφωνα με τις διαρροές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται στην κορυφή και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό.
Η λίστα μετά την αποχώρηση του Μπο, διαμορφώνεται – σύμφωνα πάντα με διαρροές και όχι με επίσημες πληροφορίες – ως εξής:
Γιώργος Αγγελόπουλος 38,3%
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης 38%
Κώστας Αναγνωστόπουλος 11,7%
Κωνσταντίνος Βασάλος 5,1%
Γιάννης Σπαλιάρας 4,9%
Γιώργος Χρανιώτης 1%
Σάρα Εσκενάζυ 0,5%
Ευρυδίκη Βαλαβάνη 0,32%

Στον ημιτελικό θα φτάσουν τέσσερις, ενώ θα έχουν αποχωρήσει άλλοι τέσσερις. Ο Ντάνος είναι στην κορυφή της λίστας, άρα, ακόμα και όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό, με όποιον και αν βρεθεί προτεινόμενος δεν θα αποχωρήσει.


Στον αντίποδα βρίσκονται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζυ. Οι δύο παίκτριες, αν θέλουν να πάρουν μέρος στον ημιτελικό θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ατομική ασυλία. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εγκαταλείψουν τον Άγιο Δομίνικο δίχως να προλάβουν να μπουν στην τελική τετράδα. Μάλιστα, μία από τις δύο κοπέλες θα είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αν δεν κερδίσει στο αγώνισμα της ασυλίας. Δύσκολα θα είναι τα πράγματα και για τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Οι δύο παίκτες βρίσκονται αντίστοιχα στην 6η και την 5η θέση.
Ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί λοιπόν αν χάσουν οι διάσημοι την ασυλία είναι η ευριδίκη και αν χάσουν οι μαχητές είναι η σάρα.
Στο ανατρεπτικό σενάριο που μια απο αυτες τις παίκτριες κερδίσει την ατομική ασυλία τότε αντίστοιχα αποχωρεί απο τους διάσημους ο χρανιώτης και απο τους μαχητές ο Σπαλιάρας!

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor –, Ξαφνικός, – Δείτε,Survivor –, xafnikos, – deite