Bye bye ξανθό! Η Λάουρα Νάργες έκανε την ανατροπή-Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της

Φαίνεται πως η Λάουρα Νάργες μετά το τέλος του Survivor, έχει διάθεση για αλλαγές στην εμφάνιση της. Η παρουσιάστρια μετά τα ράστα που υιοθέτησε τον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε στο κατάξανθο και ίσιο μαλλί της.

Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς σήμερα τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή. Η Νάργες αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα και έβαψε τα μαλλιά της… σε απόχρωση mermaid. Ένα ανοιχτό γαλάζιο χρώμα, το οποίο της πάει απίστευτα. Η αλλαγή

αυτή έγινε σε κομμωτήριο της Γερμανίας, όπου βρίσκεται με τον σύντροφο της Μιχάλη Μουρουτσο για το γάμο καλής της φίλης.

Η Λάουρα αποκάλυψε το νέο της χρώμα με μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία έγραψε στη λεζάντα:” Blue Hair Don’t Care • The Holiday Look – Now Or Never!”. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα like και τα σχόλια “έπεσαν” βροχή!

Δείτε την φωτογραφία:

Blue Hair Don’t Care • The Holiday Look – Now Or Never! _______________________________________________________ #bluehair #blue #hair #diy #hairstyle #haircolor #sunglasses #summer2k17 #diamantakia #makeup #pinklipstick #silvernails #look #style #happy #hairstyles #me #dare #dontcare

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lauranarjes στις Αύγ 7, 2017, 7:36πμ PDT

crawpova. ’17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις Αύγ 6, 2017, 8:01πμ PDT

Πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα