Acun Ilicali: Το μεγάλο ευχαριστώ στο Ντάνο και το άστοχο σχόλιο για την τηλεθέαση του Survivor

Ο Τούρκος παραγωγός βρισκόταν συνεχώς δίπλα στους παίκτες και την ελληνική παραγωγή του Survivor. Ο Acun Ilicali είναι ο υπεύθυνος για το ριάλιτι που είδαμε στον ΣΚΑΪ και αγάπησε για τα καλά το τηλεοπτικό κοινό.

Πριν λίγες ώρες ο παραγωγός και καναλάρχης, που βρέθηκε στον τελικό του ελληνικού παιχνιδιού, έκανε την πρώτη ανάρτηση σχετικά με τον εντυπωσιακό τελικό. Στα προσωπικά του social media ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών, γράφοντας

μάλιστα σχόλιο και στα ελληνικά!

Αναλυτικά σημείωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ μέσα από την ψυχή μου τον Έλληνα νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο. Τη βραδιά του τελικού η τηλεθέαση έφτασε στο 70,5 %, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Για αυτήν την επιτυχία θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μας, τους συντελεστές παραγωγής μας και τους Έλληνες τηλεθεατές».

Εκτός από το ευχαριστώ στο Ντάνο, αξίζει να αναφέρουμε πως το σχόλιο του μάλλον δεν είναι εύστοχο. Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, το δεύτερο ημίχρονο του τελικού Ελλάδα-Πορτογαλία το 2004 συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των επιδόσεων όλων των εποχών.

Δείτε την ανάρτηση του Acun.

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα