45 εκπληκτικά χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Σεπτέμβριο 2017…! Το #31 Είναι Το Κάτι Εκπληκτικό…!

Νέος μήνας, νέα εποχή και νέες τάσεις στα μαλλιά. Επομένως, τι καλύτερο για τη νέα αρχή από το να ανακαλύψετε εκπληκτικά χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Σεπτέμβριο 2017. Χτενίσματα βασισμένα στα top hair

trends του Φθινοπώρου / Χειμώνα.

Τι χτενίσματα να επιλέξετε με βάση τις κορυφαίες τάσεις της εποχής στα μαλλιά;

Οι αλογοουρές, ψηλές ή χαμηλές, με παραλλαγές και ενδιαφέρουσες όψεις αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Πρόκειται για εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που μπορεί να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα. Είναι ιδανικά για κάθε περίσταση και μπορούν να φορεθούν από την χαλαρή βόλτα και το σχολείο, μέχρι την δουλειά και τις επίσημες εμφανίσεις. Απλά βρείτε την παραλλαγή κλασσικής αλογοουράς που σας ταιριάζει και δοκιμάστε την. Μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη παραλλαγή που θα κάνει αισθητή την παρουσία της φέτος είναι η αλογοουρά που διπλώνει στο τελείωμα.

Επίσης υπέροχες ιδέες με χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Σεπτέμβριο 2017 είναι τα ανέμελα και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά. Ανέμελα κυματιστά – σπαστά μαλλιά, ανάλαφρες φυσικές μπούκλες και ιδιαίτερες επιμελώς ατημέλητες πλεξούδες θα είναι στην κορυφή των επιλογών. Όπως και τα ανέμελα μαλλιά τραβηγμένα πίσω με wet style που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια εκπληκτική πρόταση ακόμη και για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Απλά φροντίστε το αποτέλεσμα να διαρκέσει και να δείχνει όλη την ώρα όμορφο και κομψό.

Παίξτε με την χωρίστρα, κάνοντας την είτε στο πλάι, ή στην μέση. Με αυτό τον τρόπο θα αλλάξετε με μια κίνηση ολόκληρο το χτένισμα σας. Δοκιμάστε να κάνετε μικρές ανέμελες και διάσπαρτες πλεξούδες που θα στολίσουν τα μαλλιά σας με τον πιο απλό τρόπο. Αυτό το hair styling δημιουργεί πολλές φορές υπέροχα boho χτενίσματα, ιδανικά ακόμη και για νύφες.

Η επιστροφή στις δεκαετίες ’60s και ’90s θα γίνει με χτενίσματα που έχουν πλούσιο όγκο και μαλλιά τοστιέρα, που γίνονται με την ειδική κυματιστή πρέσα μαλλιών.

Μην αμελήσετε να δοκιμάσετε τα cornrows, τις ολλανδικές πλεξούδες, τα updo στην κορυφή του κεφαλιού – Topdo και βέβαια τους πολυαγαπημένους κότσους με πλεξούδες.

Τέλος, τα κουρέματα που θα αποτελέσουν κορυφαίες επιλογές για την εποχή θα είναι τα pixie (το πολύ κοντό – αγορέ κούρεμα) και το κοντό καρέ (bob).

Δείτε 45 εκπληκτικά χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Σεπτέμβριο 2017:

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα