Μια ξεχωριστή γιορτή για τη μητέρα πραγματοποιήθηκε στο Πανόραμα

Μία ξεχωριστή εκδήλωση για να τιμηθεί η Μητέρα διοργάνωσε στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Πανόραμα ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη.
Το πλούσιο και ιδιαίτερα ευαίσθητο μουσικό πρόγραμμα, παρουσίασε η Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», υπό τις ευλογίες του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος

Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο ρόλο που έπαιξε η Ελληνίδα Μάνα στην ελληνική ιστορία σημείωσε ότι «ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τη χώρα μας οφείλουμε να την τιμούμε για την προσφορά της».

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η φιλόλογος Φωτεινή Φωτιάδου, η χορωδία υπό τη διεύθυνση της χοράρχου Μαρίας Χαραλαμπίδου, μάγεψε το κοινό τραγουδώντας τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, εισπράττοντας στο τέλος το ζεστό χειροκρότημα του κοινού, ενώ ο δήμαρχος της απένειμε τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά της στον πολιτισμό και την Ορθοδοξία.
Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε το συγκινητικό με τον τίτλο «πόσο κοστίζει μια βέρα;», ενώ έγινε αναπαράσταση κυπριακού γάμου και προσφέρθηκαν παραδοσιακά κεράσματα στους θεατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα