Υποδεχόμαστε το 2018 με νέα δωρεάν Σχολικά Βοηθήματα από το taexeiola

Οι διακοπές των Χριστουγέννων τελειώνουν και μαζί τους τελειώνει και η ανεμελιά της σχολικής κοινότητας. Πέρα όμως απ’ το απαισιόδοξο του πράγματος υπάρχει το θετικό και αισιόδοξο: Ξεκινάει για όλους μια νέα χρονιά και το 2018 μπορούμε όλοι να προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας!

Στην κατεύθυνση αυτή μπορεί να βοηθήσει η ιστοσελίδα www.taexeiola.gr όσους μαθητές, γονείς, δασκάλους και καθηγητές το επιθυμούν καθώς προσφέρει ελεύθερα ψηφιακά σχολικά βοηθήματα και βιβλία

για όλες τις τάξεις.

Η σελίδα δημιουργήθηκε από το 2011 και ήδη είναι ένα ευέλικτο εργαλείο, που βοηθάει πολλούς μαθητές στο καθημερινό τους διάβασμα ανακαλύπτοντας παράλληλα νέους τρόπους μάθησης, που συμβαδίζουν με την ψηφιακή εποχή μας. Το 2018 έρχεται ανανεωμένη με νέα εμφάνιση, με περισσότερα βοηθήματα αλλά και πιο πρακτική και φιλική στην πλοήγηση. Ο επισκέπτης με μερικά μόνο κλικ μπορεί να επιλέξει τα βιβλία ή τα βοηθήματα που επιθυμεί να διαβάσει ή να κατεβάσει.

Το taexeiola.gr μπορεί να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για τον γονιό και τον μαθητή, ιδιαίτερα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και δεν υπάρχει άλλη εξωσχολική βοήθεια καθώς προσφέρει βοηθήματα, αναλυτικά λυσάρια, φύλλα εργασιών, διαγωνίσματα με απαντήσεις, θέματα προαγωγικών εξετάσεων και εκπαιδευτικά βίντεο ελεύθερα και δωρεάν.

Στην ενότητα του Δημοτικού θα βρείτε βοηθήματα γλώσσας, μαθηματικών και αγγλικών για όλες τις τάξεις όπως επίσης και βοηθητικά βιβλία για τα υπόλοιπα μαθήματα των τάξεων Ε΄ & Στ΄ Δημοτικού που έχει δοθεί μεγαλύτερη έμφαση.

Για το Γυμνάσιο υπάρχουν βοηθήματα σχεδόν για όλα τα μαθήματα και αναλυτικά λυσάρια για τα θετικά μαθήματα (μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία, πληροφορική), τα θεωρητικά μαθήματα (αρχαία και νέα ελληνικά, ιστορία, θρησκευτικά), όπως και για τις ξένες γλώσσες που διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο (Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά).

Για το γενικό Λύκειο θα βρείτε επίσης πολλά βοηθήματα κυρίως για την Α΄ και Β΄ Λυκείου, ενώ η συγγραφή των νέων βοηθημάτων της Γ΄ Λυκείου θα ολοκληρωθεί σταδιακά στους επόμενους μήνες.

Διαθέτει ακόμα ενδιαφέροντα θέματα, αρθρογραφία και υλικό για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και για τις μαθησιακές δυσκολίες. Μπορείτε να δείτε εδώ με μια ματιά τα βοηθήματα και λυσάρια όλων των τάξεων: https://www.taexeiola.gr/sxolika-voithimata-lysaria/

Keywords
Τυχαία Θέματα