"Ξέσπασε" ο ΠΑΟΚ με 5άρα στον Αιγινιακό

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση του 2ου ομίλου ενώ ο Αιγινιακός είχε αποκλειστεί, ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε άνετα και εύκολα με το εμφατικό 5-0 στο Καυτανζόγλειο.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK

FC Official Stores

Τα μεγάλη κέρδη για τους "ασπρόμαυρους" ήταν οι παίκτες που σκόραραν, καθώς ο καθένας για διαφορετικούς λόγους είχε ανάγκη το γκολ. Ο Λημνιός άνοιξε το σκορ στο 5΄ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Επίσης, το παρθενικό του γκολ με τον ΠΑΟΚ σκόραρε ο Ελ Καντουρί που μπήκε ως αλλαγή στο ματς και βρήκε δίχτυα στο 71΄. Νωρίτερα, στο 53΄ και στο 67΄ είχε σημειώσει δύο τέρματα ο Πρίγιοβιτς, επιστρέφοντας στα γκολ μετά από τις 15/10, όταν είχε σκοράρει δύο φορές κόντρα στη Λαμία. Γκολ πέτυχε και ο Σάχοφ στο 82ο λεπτό με κεφαλιά, με τον Ουκρανό να σκοράρει ξανά στο Καυτανζόγλειο.

Στα κέρδη του ΠΑΟΚ, επίσης, το ντεμπούτο του Γιώργου Βρακά που έγραψε ιστορία, καθώς σε ηλικία 16,5 ετών έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημο ματς. Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε για πρώτη φορά φάση ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας με απόλυτο νικών, κάνοντας το "3 στα 3", σήμερα ως τυπικά φιλοξενούμενος στο Καυτανζόγλειο, το οποίο είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα η ομάδα του Αιγινίου.

Συνθέσεις:

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Γκατσολάρι (64΄ Ζούρκος), Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος (69΄ Τσολακίδης), Ντόγος (56΄ Φουρτζίου), Δωματάς, Καρακώστας.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Μαουρίσιο (56΄ Κάτσε), Σάχοφ, Πέλκας (61΄ Μακ), Πρίγιοβιτς, Λημνιός, Βρακάς (64΄ Ελ Καντουρί).

Keywords
Τυχαία Θέματα