Ξανά πρώτο trend στα social media το "It’s Show Time" - Ανοδική πορεία και στην τηλεθέαση

Με διάθεση που απογείωσε το πνεύμα του τριημέρου των Αποκρεών ήρθε το δεύτερο It’s show time με τον Νίκο Κοκλώνη το βράδυ του Σαββάτου στο Open.

Από τη Γαλλία ήρθε ειδικά για να εμφανιστεί στο σόου ο DJ και μουσικός παραγωγός Willy William, τραγουδιστής του Mi Gente και του Ego, hits με δισεκατομμύρια views

στο YouTube. O William μίλησε στα ελληνικά στους τηλεθεατές και προέτρεψε όλο το στούντιο να χορέψει με το “ale ale ale”.

Το #itsshowtimegr ήταν και αυτή την εβδομάδα πρώτο trend στα social media το βράδυ του Σαββάτου, με το Instagram να κατακλύζεται από βίντεο και το Twitter κ το Facebook από σχόλια για τα δρώμενα.

Από το πλατό του Κοκλώνη παρέλασαν αγαπημένοι καλεσμένοι. Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε πρώτη φορά στην τηλεόραση το νέο του κομμάτι αλλά και παλιές του επιτυχίες, ενώ μίλησε στον Νίκο για τα τρία του παιδιά και τον τρόπο που αποφάσισε να τα μεγαλώσει.

Το κοινό στο στούντιο, αλλά και τους τηλεθεατές ξεσήκωσε ο Κωνσταντίνος Κουφός ο οποίος δέχτηκε το challenge του Νίκου και συμμετείχε σε ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι.

Η τηλεθέαση, παρά το τριήμερο που παραδοσιακά επηρεάζει τα rates, είχε ανοδική πορεία φτάνοντας σε τέταρτο το 9,7 στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών.

Το πιο κεφάτο πάρτι του Σαββατόβραδου θα επιστρέψει με νέες εκπλήξεις το άλλο Σάββατο, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινωθεί και νέο μεγάλο όνομα από το εξωτερικό, διάσημο γκρουπ που μεσουρανούσε στα late 70s με επιτυχίες που παραμένουν στην play list κάθε επιτυχημένου πάρτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα