Βιτάλη και Ζιώγαλας έρχονται στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

Μία μοναδική συναυλία θα παραθέσει η ερμηνεύτρια και καταξιωμένη δημιουργός Ελένη Βιτάλη στο Ανοιχτό Θέατρο στα Γιαννιτσά, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στις 21:00. Μαζί της θα είναι ο τραγουδοποιός και φίλος της από τα παλιά, Νίκος Ζιώγαλας.

Η Ελένη Βιτάλη, διανύοντας σήμερα την καλύτερή της περίοδο, στη μεγάλη αυτή συναυλία της στα Γιαννιτσά θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με επιλογές τραγουδιών από όλες τις δισκογραφικές της επιτυχίες. Δίπλα της στη σκηνή ο Νίκος Ζιώγαλας,

θα προσθέσει τις πιο γνωστές δικές του δημιουργίες με τον τρόπο που τον ενώνει επί δεκαετίες μαζί της, δηλαδή την κοινή αισθητική και την κοινή ματιά για το καλό ελληνικό τραγούδι που έχει ρίζες στη Δημοτική και Λαϊκή παράδοση.

Συνοδοιπόροι τους σ' αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι θα είναι δύο κορυφαίοι σολίστες, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος στο κλαρίνο και ο Θανάσης Βασιλάς στο μπουζούκι, καθώς και οι εξαίρετοι μουσικοί: Σταύρος Καβαλιεράστος (μπάσο), Μανώλης Τόμπρος (τύμπανα), Κώστας Γκίτσης (πιάνο) και Βαγγέλης Κονταράτος (κιθάρες).

Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., από 8.00 το πρωί μέχρι 8.00 το βράδυ.

Πληροφορίες στα τηλ 2382084381 και 2382084382.

Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ.
Προπώληση 10 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα