Βιετναμέζος ψάχνει Ελληνίδα νύφη και "γκρεμίζει" το διαδίκτυο (VIDEO)

Σαρώνει το βίντεο Βιετναμέζου φοιτητή που ψάχνει Ελληνίδα νύφη. "Μου αρέσουν οι Ελληνίδες αλλά καμία yiayia δεν θα με αφήσει να παντρευτώ την εγγονή της".

Σίγουρα ο Simonn Nguyen δεν φανταζόταν πως το βίντεο στο οποίο εκφράζει την αδυναμία του στις Ελληνίδες θα γινόταν viral.

«Η ανταπόκριση από τους ανθρώπους ήταν απίστευτη» δήλωσε ο Simonn Nguyen στο Neos Kosmos. «Ο λογαριασμός μου έχει γεμίσει αιτήματα φιλίας και υποστήριξης από την ελληνική κοινότητα σε όλη την Αυστραλία και το λατρεύω» σημείωσε ο φοιτητής

που ζει στο Σίδνεϊ.

Ο 21χρονος φοιτητής από το Βιετνάμ που μετανάστευσε στην Αυστραλία με την οικογένειά του όταν ήταν λίγων μηνών, εκφράζει την επιθυμία του για Ελληνίδα νύφη.

«Είμαι Ασιάτης αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μη μου αρέσει στους Έλληνες. Εκτός από ένα πράγμα. Ότι δεν έχω καταφέρει να βρω Ελληνίδα νύφη».

Η επαφή του με τον ελληνικό πολιτισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία με τις επισκέψεις στη δουλειά της μητέρας του.

«Πήγαινα από το σαλόνι ομορφιάς όπου εργαζόταν η μητέρα μου. Μεγάλωσα εκεί μέσα και μου άρεσε να κάνω παρέα με τις Ελληνίδες πελάτισσες της μητέρας μου. Μου έλεγαν ιστορίες για το παρελθόν, με μάθαιναν τη γλώσσα και μου έμαθαν το ελληνικό φαγητό. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να πείσω μια από αυτές τις υπέροχες γυναίκες να μου επιτρέψουν να παντρευτώ μια από τις κόρες ή εγγονές τους. Όποτε ρωτάω δεν παίρνω ένα άμεσο όχι γιατί βαθιά μέσα τους πιστεύουν ότι είμαι καλό παιδί αλλά δεν μπορούν να δώσουν την ευλογία τους με όλη τους την καρδιά. Αν δεν ήσουν Ασιάτης Simonn μου λένε αλλά ακόμα ελπίζω ότι ίσως τώρα που το βίντεό μου έγινε viral θα είμαι αρκετά τυχερός. Διαφορετικά θα πρέπει να σκεφτώ να εγκαταλείψω το όνειρό μου να παντρευτώ μια ελληνική οικογένεια».

Πηγή: neoskosmos

Keywords
Τυχαία Θέματα