Β. Κορκίδης: Να μην φοβούνται οι Ευρωπαίοι επιχειρηματίες τις συναλλαγές με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσεις

"Να μην φοβούνται να συναλλάσσονται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσεις" κάλεσε τους Ευρωπαίους επιχειρηματίες ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Βασίλης Κορκίδης κατά την ολομέλεια της διάσκεψης των Ευρωπαίων μικρομεσαίων (UEAPME), που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ

και αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας των ΜμΕ, Βασίλης Κορκίδης αναφέρθηκε στους βασικούς λόγους που καθιστούν αναγκαία τη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης και υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητη μια συζήτηση της ΕΕ με τους μικρομεσαίους σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κορκίδης ανέφερε ότι το Ινστιτούτο της ΕΣΕΕ επιδιώκει να δημοσιοποιήσει, πριν τον Σεπτέμβριο κάποιες προτάσεις αναφορικά με τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να συμπεριληφθούν στο σύνολο των θέσεων της UEAPME προς την ΕΕ και πρόσθεσε: "Με την ευκαιρία της παρουσίασης επιτυχημένων ελληνικών πρακτικών στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης, στη Μάλτα, σας βεβαιώ ότι η πρωτοφανής 7ετής κρίση στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες μικρομεσαίους πιο Ευρωπαίους από ποτέ, αφού οι συστημικές τράπεζες ανήκουν στην ECB, τα αεροδρόμια σε Γερμανούς, οι σιδηρόδρομοι σε Ιταλούς, ενώ όλο και περισσότερες επενδύσεις ανήκουν σε ευρωπαϊκά funds. Και να θέλαμε λοιπόν να φύγουμε από την ΕΕ, πιστέψτε με, ούτε θα μπορούσαμε, ούτε θα μας άφηναν. Καλώ λοιπόν όλους τους Ευρωπαίους συνεργάτες μας, παρά τα capital controls, να μην φοβούνται να συναλλάσσονται με τις συνεπείς ελληνικές επιχειρήσεις και βεβαίως μπορούμε όλοι πλέον να ξεχάσουμε το Grexit?"

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορκίδης, Ευρωπαίοι,korkidis, evropaioi