Τροχαία Θεσσαλονίκης για μποτιλιάρισμα: Θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση στον Περιφερειακό μέσα στην επόμενη ώρα

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών, που κινούνται από νωρίς σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, λόγω των εργασιών, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι εργασίες πραγματοποιούνται μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ7 (Άγιος Παύλος, Συκιές, Επταπύργιο) και του Ανισόπεδου Κόμβο Κ8 (Τριανδρία, Κέντρο).

Μέχρι και αυτή την ώρα, παραμένουν κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα προς ανατολικά, ωστόσο από τις 9:00 και μετά τα έργα θα περιοριστούν στη μία λωρίδα, προκειμένου να διευκολυνθούν

οι οδηγοί, όπως επισήμανε ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σουρβίνος, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία και τον εκνευρισμό των οδηγών, που βρίσκονται μποτιλιαρισμένοι, ο κ. Σουρβίνος επισήμανε πως «τα έργα πρέπει να γίνουν κάποια στιγμή». Ο ίδιος εξήγησε πως η περίοδος αυτή είναι καλύτερη για δύο λόγους. «Πρώτον, η άσφαλτος έχει καλύτερη πρόσφυση όταν η θερμοκρασία είναι υψηλότερη και δεύτερον, αυτή τη στιγμή λείπει το 30% των οχημάτων της Θεσσαλονίκης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, τα συνεργεία προσπαθούν να συμβαδίσουν και με τους προμηθευτές, αφού τα εργοστάσια, από τα οποία προμηθεύονται τα υλικά θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 15 Αυγούστου. Επομένως, «οι υπηρεσίες τρέχουν, ώστε να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε τώρα, πριν κλείσουν», σημείωσε ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Τέλος, συμβούλεψε τους οδηγούς να κινηθούν μέσα από την πόλη αύριο και μεθαύριο, οπότε και θα συνεχιστούν οι εργασίες στον Περιφερειακό. «Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών», κατέληξε ο κ. Σουρβίνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα