ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς, έξω από την τράπεζα Πειραιώς στη συμβολή των οδών, Τσιμισκή με Εθνικής Αμύνης, πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Τα μελή του Συντονισμού κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς. Η διαμαρτυρία τους θα συνεχιστεί, όπως κάθε Τετάρτη, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

στις 15.30.

Να σημειωθεί πως οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή από τους πλειστηριασμούς, μέχρι τις 4 Μαρτίου, κατά την γενική συνέλευση του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Εφετείου της πόλης, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

"Οι κινητοποιήσεις και του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και όλων και συλλογικοτήτων και των πρωτοβουλιών από όλη την Ελλάδα ενάντια στους πλειστηριασμούς θα συνεχιστούν σήμερα και τις επόμενες ημέρες απέναντι και στα παλιά και στα νέα μέτρα, στα νέα μέτρα που κάνουν πιο εύκολη την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίες από τις τράπεζες και το κράτος. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε φραγμό και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, όπως βάλαμε δυο χρόνια τώρα στους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία", τόνισε ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Δείτε τo βίντεο του thestival:

Keywords
Τυχαία Θέματα