Τον Παναθηναϊκό στη γεμάτη Τούμπα υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ

Τον Παναθηναϊκό στη γεμάτη από κόσμο Τούμπα θα υποδεχθεί σήμερα ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 14 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC

Official Stores

O Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί μετά από καιρό με τον κόσμο στο πλευρό του και επικρατεί ένα γιορτινό κλίμα γύρω από την ομάδα με αφορμή το σημερινό ντέρμπι. Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ταλανίζεται από τα οικονομική προβλήματα.

Ωστόσο όλα αυτά είναι λεπτομέρειες καθώς το σημερινό ματς είναι ντέρμπι και τα ντέρμπι κρίνονται συνήθως στο πάθος και τη δύναμη.

Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τον ηγέτη του Αντελίνο Βιεϊρίνια , ενώ από την πλευρά του ΠΑΟ, ο Κουρμπέλης κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκτός έμειναν οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ, Σιλά και Λουτσιάνο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ:Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Δεληγιαννίδης , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Κάνιας , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Λημνιός , Μακ , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης

Παναθηναϊκός: Διούδης, Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέντο, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Λουντ, Δώνης, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Χίλιεμαρκ, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Τζανδάρης, Στάικος

Keywords
Τυχαία Θέματα