Το τελευταίο ταξίδι του Χρήστου με τον ΠΑΟΚ και το τηλεφώνημα στη μητέρα του

Θρηνεί η οικογένεια του ΠΑΟΚ και η Χαλκιδική το 24χρονο παληκάρι που έχασε χτες τη ζωή του, κατά τη διάρκεια εκδρομής που έκανε για να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά στη Λιβαδειά.

Ο Χρήστος που γυμναζόταν εντυπωσιάστηκε από έναν νερόμυλο, στον οποίο πάτησε πάνω πιθανότατα για να βγάλει φωτογραφία και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ

που ταξίδεψαν έως τη Λιβαδειά προτίμησαν να μην παραστούν στο γήπεδο, αλλά να μείνουν στο νοσοκομείο, όπου βρισκόταν το νεκρό σώμα του άτυχου φίλαθλου του “Δικέφαλου”. Εκεί περίμεναν τον πατέρα του 24χρονου που έχασε τη ζωή στα Κρύα Νερά της Λιβαδειάς, προκειμένου να μην είναι μόνος του αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο νεαρός ταξίδεψε έως τη Λιβαδειά με άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ, για να παρακολουθήσει τον αγώνα των “ασπρόμαυρων” στην 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Αυτό ήταν το μοιραίο και τελευταίο ταξίδι με την ομάδα του. Ηταν ένα από τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας Μπακόλα από τη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

«Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι. Δεν το ξέραμε πως θα πάει στο παιχνίδι. Δεν το πιστεύουμε ότι έφυγε έτσι από κοντά μας. Οι αστυνομικοί πήραν τη μητέρα του τηλέφωνο και της το ανακοίνωσαν», δήλωσε στο Newsit.gr στενό πρόσωπο από το περιβάλλον του και πρόσθεσε για τον Χρήστο που αγαπούσε την πυγμαχία: «Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω»,

Δείτε στο video του PAOK 24 το σημείο όπου σκοτώθηκε ο 24χρονος:

Keywords
Τυχαία Θέματα