Το σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά

Τον πρώτο εκλογικό γύρο για την ανάδειξη του επικεφαλής τιυ νέου φορέα της Κεντροαριστεράς σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Το κόμμα επικρίνει το γεγονός πως «όλοι οι υποψήφιοι είχαν ο καθένας διαφορετικές αντιλήψεις για το με ποιόν πρέπει να πάει να κάνει Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές», ενώ προσθέτει πως ο νέος αυτός φορέας συνεχίζει να «έχει στους κόλπους του αυτούς που επί χρόνια έκαναν ρουσφέτια και έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Από τα debate που προηγήθηκαν

του πρώτου γύρου της εκλογής νέας ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, φάνηκε ότι όλοι οι υποψήφιοι είχαν ο καθένας διαφορετικές αντιλήψεις για το με ποιόν πρέπει να πάει να κάνει Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές.

Για την απλή αναλογική, για το τι πολιτική πρέπει να ακολουθηθεί στα οικονομικά, στο χρέος, στις συντάξεις, στις προτάσεις για το νέο Σύνταγμα, κάθε υποψήφιος ήταν και με διαφορετική άποψη. Ένα κόμμα που ψάχνει για αρχηγό, ψάχνει για πρόγραμμα, συνεχίζει και έχει στους κόλπους του αυτούς που επί χρόνια έκαναν ρουσφέτια και έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια.

Όταν κοπάσει ο ενθουσιασμός για τις 210.000 που προσήλθαν να ψηφίσουν, τότε σίγουρα θα θυμηθούν και αυτοί που προσήλθαν στην ψηφοφορία, τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ, το Καστελόριζο του Γιώργου Παπανδρέου, το 1εκατ ρουσφέτια της εποχής Ανδρέα και την ψήφο της Φώφης για τις 50 έδρες μπόνους που δίνει ελπίδα αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Περιμένουμε και την δεύτερη Κυριακή για να αρχίσουμε τη συζήτηση με αληθινά πυρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα