Το "Μαγεμένο Στρατόπεδο" φέρνει τα Χριστούγεννα στη δυτική Θεσσαλονίκη!

Η Θεσσαλονίκη εισέρχεται για τα καλά στην εορταστική περίοδο. Αυτό φανερώνει τόσο το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε και εντυπωσίασε στην πλατεία Αριστοτέλους, όσο το χριστουγεννιάτικο χωριό της Τούμπας και ο διάκοσμος που θα "φωτίσει" την περιοχή της Χαριλάου.

Έτσι και στα δυτικά της πόλης οι κάτοικοι της περιοχής μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, καθώς σε

περίπου δύο εβδομάδες ανοίγουν οι πύλες του "Μαγεμένου Στρατοπέδου".

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 13 έως και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, ανοίγει το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, απέναντι από το Δημαρχείο, και θα “ταξιδέψει” μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγικό βασίλειο με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν προσκοπικά παιχνίδια εδάφους, επιτραπέζια, παιχνίδια γρίφων και απόδρασης, να αναμετρηθούν στον “Στίβο Μάχης”, να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από μάγειρες των παιδικών σταθμών και να “βολτάρουν” στον “Πεζόδρομο των Γλυκών”.

Στον χώρο θα στηθούν, επίσης, το σπίτι του Αϊ Βασίλη, το “ταχυδρομείο των ξωτικών”, το Μουσείο ΟΣΕ, το κοινωνικό φαρμακείο και παντοπωλείο, ενώ θα υπάρχουν και πολλές πολύχρωμες δραστηριότητες και “μαγικά” εργαστήρια.

Το Μαγεμένο Στρατόπεδο θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 17:00 έως τις 20:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 έως τις 20:00. Η είσοδος στον χώρο θα είναι ελεύθερη.

Συντελεστές / Εκδηλώσεις

Φιλαρμονική Ορχήστρα ΙΡΙΣ, Μαέστρος Καραπινίδης ΆγγελοςΦιλαρμονική Δήμου Παύλου Μελά, Μαέστρος Μελίδου ΜαρίαΠαιδική χορωδία. Δημοτικό Ωδείο Σταυρούπολης “Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες”, Μαέστρος: Κρασάκη ΕβελίναΤμήμα Εγχόρδων, Κρουστών, Πνευστών. Μοντέρνο Τμήμα “Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες”, Ωδείο ΠολίχνηςΣύνολο Εγχόρδων ΡΟΤΟΝΤΑ “Γιορτινές Μελωδίες”, Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ειρήνη ΝτράγκνεβαΤραγούδι FROZEN από την Χριστοφορίδου Σοφία - ΣουμέλαΜουσικοθεατρική παράσταση από τους “Q BAND” και “JAZZ THEATRE DANCE”Μουσικό Πρόγραμμα, Καλλιτέχνης: Αγαπητός ΙορδάνηςRock Party με τον “Dj Βασίλης”, Κασίμογλου ΒασίληςROCK Πρόγραμμα από την ιστορία του συγκροτήματος “Λουδίας”Ομάδα θεάτρου ΟΜΠΡΕΛΕΣ, “Ένα δέντρο μια φορά”Παιδικό Τμήμα της ομάδας Θεάτρου ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ “ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ”Θέατρο Σκιών ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ “Οι γιορτινές μέρες του Καραγκιόζη”Κουκλοθέατρο ΤΙΚ-ΝΙΚ “Τα μαγικά Χριστούγεννα”Θέατρο Σκιών ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ “Οι γιορτινές μέρες του Καραγκιόζη”Αφήγηση παραμυθιού “Σχήματα με συναισθήματα” Τύμπα Ελένη, Παγιαβλή ΚλεοπάτραΠαιδική σκηνή ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ “Καλλικαντζαρομπελάδες”ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ “Παιχνίδια και Ξωτικοϊστορίες με τον Ξωτικούλη και τον Τουρτούρη”Καλλιτεχνική Ομάδα ADDART. Επιδαπέδιο παιχνίδι “Σώσε τη Θεσσαλονίκη”Καλλιτεχνική Ομάδα ADDART. “Φτιάχνω το δικό μου comic”Εργαστήρι Ρομποτικής “ΙΡΙΣ”Διατροφοπαιχνίδια “Ζumba Σοκολάτα”, Τύμπα Ελένη, Παγιαβλή ΚλεοπάτραΜητροπολιτικό Κολλέγιο “Διατροφοπαιχνίδια”Μητροπολιτικό Κολλέγιο “Φυσιολογική Ανάπτυξη του λόγου. Οδηγίες προς τους γονείς”Μητροπολιτικό Κολλέγιο “Βασική Υποστήριξη της Ζωής σε ενήλικες και παιδιά”ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ 2η ΕΠΑ.Σ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣZumba Kids, Γυμναστήριο THE MASTER GYM
Keywords
Τυχαία Θέματα