Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ηρακλή στο 2018 με απόλυτο νικών και μηδέν παθητικό

Μια πεντάρα, δύο τεσσάρες, μία τριάρα και ένα... "φτωχό" αλλά πολύτιμο 1-0, έχει να επιδείξει ο Ηρακλής στους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο ξεκίνημα του 2018.

Οι "κυανόλευκοι" μπήκαν... φουριόζοι στο νέο έτος με εντυπωσιακές εμφανίσεις και επιβλητικές νίκες. Σε πέντε παιχνίδια έχουν πετύχει το απόλυτο νικών (5 στα 5), δίχως μάλιστα να έχουν δεχτεί ούτε ένα γκολ, με συνολικό απολογισμό τερμάτων 17-0!

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης

έχει διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του στις πέντε διαδοχικές τελευταίες αναμετρήσεις, έχοντας το δικό του σερί κάτω από τα δοκάρια.

Στον επιθετικό τομέα, αιχμή του δόρατος είναι ο Χρήστος Ρόβας αποτελώντας τον... μόνιμο "εκτελεστή" του "Γηραιού", με 19 γκολ σε 20 αγώνες. Επίδοση που αποτελεί την κορυφαία σε όλα τα φετινά ελληνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Τα αποτελέσματα που έχουν "χτίσει" το σερί του Ηρακλή:

Αγροτικός Αστέρας-Ηρακλής 0-3

Ηρακλής-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 4-0

Αλμωπός Αριδαίας-Ηρακλής 0-1

Ηρακλής-Πιερικός 5-0

Κιλκισιακός-Ηρακλής 0-4

Φυσικά, αυτά τα αποτελέσματα σε συνδυασμό με τη χθεσινή ισοπαλία (1-1) του Άρη Παλαιοχωρίου με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, έχουν επαναφέρει τον Ηρακλή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (2ος όμιλος Γ΄ Εθνικής), έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα