Το δύσκολο πρόγραμμα του Άρη που έχει μπλέξει σε... "περιπέτειες"

Ο Άρης αντιμετωπίζει αρκετά και σοβαρά προβλήματα εξωαγωνιστικής φύσεως, σε διοικητικό και οικονομικό τομέα, με τις καταστάσεις που βιώνει ο σύλλογος να έχουν πλέον σαφέστατη επιρροή και στην ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αρκετές αλλαγές παικτών καθώς υπήρξαν αποχωρήσεις λόγω μη πληρωμών από τη διοίκηση Λάσκαρη. Ο Άρης μετράει 6 συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα

και Ευρώπη. Οι 3 σερί ήττες είναι στο πρωτάθλημα, όπου έχει να γευτεί της χαρά της επιτυχία από τις 6 Ιανουαρίου και το διπλό επί του Πανιωνίου για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Μετά και από την σημερινή ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας (66-68) στο "Nic Galis Hall" οι "κιτρινόμαυροι" έχουν μπλέξει σε... "περιπέτειες" και εάν δεν βγάλουν αντίδραση για να πάρουν κάποιες μεγάλες νίκες, πιθανώς να φτάσουν να παλεύουν μέχρι το φινάλε για την παραμονή στην Α1. Αυτή τη στιγμή υπάρχει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε Άρη, Κόροιβο και ΓΣΛ Φάρο με ρεκόρ 5-9. Οι τρεις αυτές ομάδες που βρίσκονται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχουν δύο νίκες περισσότερες από Τρίκαλα και Πανιώνιο που ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με 3 νίκες και 11 ήττες.

Για τον Άρη το πρόγραμμα που ακολουθεί στο πρωτάθλημα είνα πολύ δύσκολο με τα ντέρμπι αλλά και κάποια πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, που θα κρίνουν πολλά για την τελική κατάταξη των "κιτρίνων".

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Άρη στις επόμενες επτά αγωνιστικές:

ΑΕΚ - Άρης (3/2)

Άρης - Λαύριο Megabolt (14/2)

Ολυμπιακός - Άρης (3/3)

Άρης - ΠΑΟΚ (10/3)

Γυμναστικός - Άρης (17/3)

Άρης - Προμηθέας (24/3)

Παναθηναϊκός Superfoods - Άρης (31/3)

Keywords
Τυχαία Θέματα