Τηλεθέαση: Ποια τηλεοπτικά προγράμματα έχουν "κερδίσει" το τηλεοπτικό κοινό

Σταθερή και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις είναι η κατάσταση στον πίνακα τηλεθέασης σε μια μέρα ήπια. Πρώτος στην πρωινή ζώνη εξακολουθεί να είναι ο Γιώργος Παπαδάκης με ποσοστό κοντά στο 21% και τον ανταγωνισμό να τον ακολουθεί.

Στην ψυχαγωγία η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» ξεπέρασε το 17% ενώ το «Πρω1νό» της Φαίης Σκορδά και η «Φωλιά των Κου Κου» των Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη σημείωσαν σχεδόν τα ίδια ποσοστά λίγο πάνω από 15%.

Ίδια περίπου η κατάσταση και στη μεσημεριανή ζώνη με την Ελένη Μενεγάκη

να ξεπερνά το 18%, το «Shopping Star» με την Βίκυ Καγιά να φτάνει το 22% και τον Νίκο Μουτσινά στο Οpen Tv να φλερτάρει με το 12%.

Στο prime time τη μερίδα του λέοντος πήρε η μετάδοση του αγώνα της Εθνικής απέναντι στη Φινλανδία ξεπερνώντας το 20% και φτάνοντας σχεδόν τα ποσοστά του «Voice».

Πολύ καλά τα νούμερα για τη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» η οποία αναδείχτηκε η νικήτρια της βραδιάς με ποσοστό πάνω από 23%. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» ξεπέρασε το 28%.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ίδιου καναλιού παραμένει πρώτο με ποσοστό κοντά στο 23%, με τον δεύτερο στη σειρά ΑΝΤ1 να σημειώνει περίπου 17%.

Τέλος και παρά τις «τονωτικές ενέσεις» με παίκτες από το Survivor το Nomads Μαδαγασκάρη στον ΑΝΤ1 δεν καταφέρνει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνει μέσο όρο λίγο πάνω από το 12%.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα