Τι ανήρτησαν ΠΑΣΟΚ και Φώφη Γεννηματά για τα 21 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα (ΦΩΤΟ)

Αναρτήσεις στα social media με αφορμή το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου έκανε τόσο το ίδιο το κίνημα, όσο και η επικεφαλής της παράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ στον λογαριασμό του στο Twitter

έγραψε: "21 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα Παπανδρέου", συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου.

Από την άλλη, η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στον ιδρυτή του Κινήματος με μια μακροσκελή δημοσίευση, στην οποία τον εξυμνεί για τις πολιτικές του αρετές και το έργο του, ενώ υπογραμμίζει την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να ακολουθήσει τα βήματά του:

"Οραματιστής, ριζοσπάστης, μεταρρυθμιστής μα πάνω απ΄όλα ένας αυθεντικός λαϊκός ηγέτης με εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές διαμέτρημα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφησε πίσω του ένα τεράστιο έργο, παρέδωσε μια ενωμένη Ελλάδα, μια εθνικά υπερήφανη χώρα και μια μεγάλη Παράταξη με αυτοδύναμη πορεία και αυτόνομο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ιστορικό αποτύπωμα, ζωντανό στις μνήμες του λαού που δεν αλλοιώνεται, δεν παραχαράσσεται, δεν υποκλέπτεται.

Η δική μας ευθύνη να φανούμε αντάξιοι των ιδεών του, των αξιών του και της παρακαταθήκης του, είναι μια διαρκής εγερτήρια, δημιουργική πρόκληση. Για την ενότητα, τη συνέχεια και την προοπτική της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Αν όχι εμείς ποιοι; Αν όχι τώρα, πότε;." έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Keywords
Τυχαία Θέματα