Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 53χρονος Αλβανός για υποκλοπή μεταφορικού έργου

Ελέγχους για υποκλοπή μεταφορικού έργου αλλά και άλλων αδικημάτων, στην ευρύτερη περιοχής της οδού Γιαννιτσών καθώς και στην πιάτσα των ταξί στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, πραγματοποίησαν χθες αστυνομικοί της Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης

συνέλαβαν 53χρονο Αλβανό, ο οποίος ενεργώντας παράνομα, παρέλαβε δέμα και επιβίβασε άτομα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για την υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, ο 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, πιάστηκε να παραλαμβάνει ένα δέμα με δελτίο παραγγελίας, υποκλέπτοντας με αυτό τον τρόπο το μεταφορικό έργο Δ.Χ.Φορτηγών και στη συνέχεια επιβίβασε τέσσερα άτομα προκειμένου να τους μεταφέρει στην Αλβανία έναντι προσυμφωνηθέντος κομίστρου.

Παράλληλα αστυνομικοί της ίδιας Διεύθυνσης διενήργησαν τροχονομικούς ελέγχους στο χώρο στάθμευσης του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν δυο (2) ειδικές πειθαρχικές παραβάσεις σε ταξί, για παραβίαση σειράς προτεραιότητας

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα