Θεοδωράκης από Θεσσαλονίκη: Να μετατρέψουμε την εκλογή της Κυριακής σε ένα δημοψήφισμα (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ.Θεοδωράκης συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του περπάτησε για περισσότερο από δύο ώρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες και φωτογραφήθηκε με μικρούς σε μεγάλους, παραμονές των εκλογών

του φορέα της Κεντροαριστεράς.

"Αμέσως μπαίνουμε σε μια νέα εποχή μετά τις εκλογές της Κεντροαριστεράς. Θα είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα, θα έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Σημασία έχει να βγει από αυτή την κάλπη ένας κοινοβουλευτικός ηγέτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις δύο επιλογές που έχει αυτή η χώρα. Το λαϊκισμό και τον συντηρητισμό", τόνισε στην ομιλία του, ενώ σε δηλώσεις του πρόσθεσε: "Η χαρά μου είναι μεγάλη που είναι στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος μου δίνει δύναμη, νομίζω ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες την Κυριακή. Καλώ τον κόσμο να αποφασίσει να συμμετάσχει για έναν επιπλέον λόγο. Πρέπει να δώσουμε μια απάντηση στον αυταρχισμό και στη συμπεριφορά που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση. Να μετατρέψουμε αυτήν την εκλογή της Κυριακής και σε ένα δημοψήφισμα για όλα αυτά που ζούμε αυτήν την εποχή. Θα ναι ένα καλό μήνυμα για την κυβέρνηση, αν αύριο 200-300.000 κόσμος ψηφίσει έναν άνθρωπο που είναι κόντρα στον λαϊκισμό και στη δημαγωγία".

Αυτή την ώρα πραγματοποιεί επίσκεψη στους χώρους του 58ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το Μουσείο Φωτογραφίας, αλλά και το θωρηκτό "Αβέρωφ".

Δείτε το υλικό του thestival:

Keywords
Τυχαία Θέματα