"Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Άρη για να γιγαντωθεί"

Με χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο να παρουσιάζονται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αφέθηκαν ελεύθεροι οι Νίκος και Τζόρτζια Λάσκαρη μετά την απολογία τους στην τακτική ανακρίτρια Χρυσούλα Γκούμα.

«Τον Άρη τον αγαπάμε», είπε το ζεύγος στις «Δικογραφίες» στην ερώτηση: «Τι θα γίνει στο μέλλον με την ιστορική ομάδα, οι μετοχές της οποίας είναι δεσμευμένες με απόφαση του Πρωτοδικείου, προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση του Λετονου επιχειρηματία Μάικλ Σουμπότινς, που σας κατηγορεί ότι, τον εξαπατήσατε στην υπόθεση της διαδικτυακής πώλησης

χρυσού;».

«Αρνηθήκαμε κάθε κατηγορία. Είναι όλα ψευδή», ήταν οι πρώτες κουβέντες του ζεύγους, που έδωσαν το στίγμα, για την υπερασπιστική τους κατεύθυνση.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είναι δικός του ο διαδικτυακός χρυσός, ο Νίκος Λάσκαρης τόνισε: «Ναι. Δικό μας είναι. Ανήκει στις εταιρίες της συζύγου μου. Προσκομίσαμε πλήθος στοιχείων, φορολογικά, τραπεζικά και οικονομικά έγγραφα, από τα οποία προέκυψε ότι, μας ανήκει ο χρυσός. Το δέχτηκε και η ανακρίτρια. Το κατάλαβε.Γι αυτό και δεν μας προφυλάκισε».

Για τον λόγο που τους μήνυσε ο Λετονός επιχειρηματίας Σουμπότινς: H μήνυση του είναι ψευδής. Το έκαμε με σκοπό να μας εκβιάσει.γιά αυτό το λόγο έχουμε καταθέσει μήνυση εναντίον του στη Ζυρίχη. Εκκρεμεί και αστικό δικαστήριο εναντίον του στο Λονδίνο.Εκκρεμεί εκεί αγωγή, που έχουμε καταθέσει σε βάρος του.

Αφορά την κατάχρηση της διαδυκτιακής πλατφόρμας, που έκανε. Όπως και την υφαρπαγή του πελατολογίου, το οποίο ανήκει στην σύζυγό μου.

Τέλος από την πλευρά της, η σύζυγος του Νίκου Λάσκαρη, Τζώρτζια Ευσεβίου, είπε: Θα συνεχίσουμε δυναμικά με τον Άρη. Τον αγαπάμε τον Άρη. θα επανακτήσουμε την πρόσβαση στα κεφάλαια μας. Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις επενδύσεις μας στην Ελλάδα. Δεν φεύγουμε απο την Ελλάδα. θα παραμείνουμε εδώ. Ο σύζυγός μου έχει ειδική σχέση με τον κόσμο του Άρη. Αυτή η σχέση θα γιγαντωθεί. Ο Άρης θα γιγαντωθεί. Τον Άρη τον αγαπάμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα