Θα είναι ή όχι υποψήφιος στο δήμο Θεσσαλονίκης ο Καϊτεζίδης;

Γράφει ο Σαλονικιός

Προ ημερών το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε από τον δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, να σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Καϊτεζίδης ουδέποτε είπε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και σε καμία περίπτωση δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από τη ΝΔ. Ζήτησε διορία για να σκεφτεί

τις επιλογές του.

Σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά συναντήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καϊτεζίδης θα πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα είναι υποψήφιος μόνο εάν η υποψηφιότητα του είναι ενωτική. Με άλλα λόγια ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη ζητάει από τη ΝΔ κάτι που είναι απολύτως λογικό. Εάν η ΝΔ θέλει να τον κατεβάσει στον δήμο θα πρέπει να ζητήσει από οποιοδήποτε άλλο μέλος ή στέλεχός της να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Διαφορετικά ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης δεν πρόκειται να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του κεντρικού δήμου.

Και κάτι τελευταίο: Τους τελευταίους μήνες έχουν γραφτεί αρκετά ρεπορτάζ για τις γαλάζιες υποψηφιότητες και τον εκλεκτό της ΝΔ στο δήμο Θεσσαλονίκης. Τα περισσότερα διαψεύστηκαν. Μην πιστεύετε οτιδήποτε διαβάζετε στο διαδίκτυο. Δεν έχουν όλοι σκοπό να σας ενημερώσουν. Υπάρχουν κάποιοι που γράφουν για να προωθήσουν τους υποψηφίους της αρεσκείας τους. Συνέβαινε πάντα. Συμβαίνει και τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα