Τεσσάρα ο Άρης στο φιλικό με τη Βέροια

Ο Άρης επικράτησε της Βέροιας με 4-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", παρουσιάζοντας σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τους τέσσερις προηγούμενους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που είχε δώσει.

Οι "κίτρινοι" άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Πασά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών της Βέροιας, ενώ στο 40ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος έκανε το 2-0.

Ο Άρης διατήρησε την πίεσή του σε υψηλά επίπεδα και πριν

διαμορφώσει το 3-0 ο Παυλίδης στο 63ο λεπτό με δυνατό σουτ, προηγήθηκαν χαμένες ευκαιρίες από τους Διαμαντόπουλο, Νίκιτς. Η επιστροφή του Λούκα Μιλούνοβιτς στην ομάδα συνδυάστηκε με ένα υπέροχο τέρμα από τον Σέρβο στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Μιλούνοβιτς μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Βέροιας και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Άρης: Αναγνωστόπουλος (46΄Καντιμοίρης), Βαλεριάνος (82΄Κλιγγόπουλος), Σόουζα (70΄Τσουμάνης), Δεληζήσης (70΄Μαραγκός), Τζανακάκης (82΄Νέτο), Νίκιτς (75΄Λώττας), Μουμίν (82΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (46΄Μπαργκάν), Κάσσος (46΄Ντούνης), Στεφάνοβιτς (46΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος (70΄Καπνίδης)

Βέροια: Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράντζης, Τερζής, Νύκταρης, Λαζόπουλος, Σταυρίδης, Ζυγκερίδης, Μεξής (28΄Καραγιάννης)

Βέροια άλλαξε ολόκληρη την εντεκάδα στο 2ο ημίχρονο: Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Ντόγος, Μπαστιάνος, Ρούνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα