Τέλος ο Μίσσας από την Εθνική

Ο Κώστας Μίσσας δεν θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, μετά το Ευρωμπάσκετ, και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας αναζητούν το διάδοχό του.

Ο δρόμος της Εθνικής ομάδας στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σταμάτησε στη φάση των προημιτελικών, όπου η Ρωσία κατάφερε να βγάλει νοκ-άουτ την ομάδα του Κώστα Μίσσα. Ο αποκλεισμός όμως, όπως αναφέρει το sdna.gr θα φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο της «γαλανόλευκης» εν

όψει των επίσημων υποχρεώσεων που έρχονται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μίσσας δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας και ήδη οι άνθρωποι της ομοσπονδίας βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του, σύμφωνα με το sdna.gr. Το παιχνίδι με την Ρωσία για τους «8», ήταν το τελευταίο του 64χρονου κόουτς στην άκρη του πάγκου.

Το ερώτημα είναι πια με ποιον προπονητή θα πορευτεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά πρόκειται να απαντηθεί σύντομα καθώς η επόμενη, επίσημη υποχρέωση πλησιάζει. Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε πως ο Μίσσας έχει πόστο και στο γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού, στο οποίο είναι τεχνικός διευθυντής.

Keywords
Τυχαία Θέματα