Τελεσίγραφο από τους εργαζομένους στον ΟΑΣΘ εν αναμονή της νέας διοίκησης: Εάν δεν πληρωθούμε θα πάμε σε κινητοποιήσεις

Με νέες κινητοποιήσεις απειλούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), εάν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη συνάντηση, που είχε ο πρόεδρός του, Δημήτρης Τσερμενίδης με τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη κάνοντας αναφορά στα θέματα που συζητήθηκαν.

«Αναμένουμε τον ορισμό της νέας Διοίκησης

και την παρουσίασή της, ενδεχομένως αύριο Τετάρτη στα γραφεία τον Ο.Α.Σ.Θ. παρουσία εκπροσώπων τον Υπουργείου Μεταφορών», υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Συνάδελφοι, -ισσες,

Χθες Δευτέρα 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών συνάντηση μεταξύ του υπουργού κ. Σπίρτζη - στελεχών του Υπουργείου και του Εκπροσώπου των εργαζομένων Τσερμενίδη Δημ.

Σε καλό κλίμα κατανόησης, συζητήθηκαν τα θέματα που μας απασχολούν όπως, διάρκεια υπάρχουσας Σ.Σ.Ε., η πρότασή μας για νέα Συλλογική Σύμβση Εργασίας, Κανονισμοί, ορισμός νέας Διοίκησης στην εταιρία καθώς και οργανικά θέματα αντιμετώπισης σημερινών προβλημάτων του Οργανισμού.

Έμφαση δόθηκε στην καταβολή των μισθών μας και σήμερα εκ νέου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών με τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου με μοναδικό θέμα την επίσπευση των διαδικασιών για εκταμίευση χρημάτων προς κάλυψη μισθοδοσίας του προσωπικού. Υπόψη ότι θέσαμε τελεσίγραφο εάν δεν πληρωθούμε θα οδηγηθούμε σε κινητοποιήσεις.

Αναμένουμε τον ορισμό της νέας Διοίκησης και την παρουσίασή της, ενδεχομένως αύριο Τετάρτη στα γραφεία τον Ο.Α.Σ.Θ. παρουσία εκπροσώπων τον Υπουργείου Μεταφορών.

Επιβεβλημένη εκ των πραγμάτων η παρουσία της νέας διοίκησης για την άμεση και κατ' επείγουσα αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων για την επαναλειτουργία πλέον της συγκοινωνίας.

Όλοι μας γνωρίζουμε την υφιστάμενη κατάσταση... Τονίζουμε εκ νέον και ενάντια στην παραπληροφόρηση που επιχειρείται, ότι καμία απολύτως συμφωνία δεν θα υπογραφεί, πριν πάμε σε Γενική Συνέλευση για ενημέρωση και έγκριση από το Σώμα των Εργαζομένων.

Επιβάλλεται όμως η παρουσία της Διοίκησης του Συνδικάτου στα κέντρα των αποφάσεων για την προβολή των αιτημάτων μας κατ την δημιουργία βάσεων για την πορεία και το μέλλον μας. Και αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε τιμώντας την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των εργαζομένων.

Το αν κάποιοι αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις και προσπαθούν εκ νέον να διατηρηθούν στην επικαιρότητα, τους αφήνουμε στην κρίση σας. Εμείς καθορίζουμε τα γεγονότα ενώ κάποιοι απλά ακολουθούν....

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΗΣ Δ.

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ Κ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα