Συνολικά 1000 σακούλες τρόφιμα σε πολίτες που το έχουν ανάγκη μοίρασε ο Δ. Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από το δήμο Θεσσαλονίκης σε ευπαθείς ομάδες όλων των δημοτικών κοινοτήτων. Συνολικά διατέθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη, 1000 σακούλες οι οποίες θα βοηθήσουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη να περάσουν πιο ευχάριστα τις γιορτές των Χριστουγέννων.

"Οι κοινωνικές δομές λειτουργούν 365 μέρες το χρόνο, ωστόσο τις τελευταίες μέρες ενόψει των Χριστουγέννων ολοκληρώσαμε μία διανομή τροφίμων σε 1000 συνδημότες μας προσπαθώντας να τους ανακουφίσουμε όσο περισσότερο

μπορούμε", τόνισε στο thestival.gr, o αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Λεκάκης.

Οι δράσεις Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες. Σήμερα είναι προγραμματισμένη μία γιορτή στο Υπνωτήριο Αστέγων του δήμου.

Την παραμονή των Χριστουγέννων είναι προγραμματισμένη εκδήλωση για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της πόλης, σε εορταστικό περιβάλλον, με παράθεση γεύματος και ψυχαγωγικό-μουσικό πρόγραμμα, στη Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, από τις 12:00 έως τις 15:00. Το Χριστουγεννιάτικο γεύμα, θα παρατεθεί σε 700 άτομα, εξυπηρετούμενα από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Χορηγοί της εν λόγω εκδήλωσης, είναι η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η εταιρεία Κοινοπραξία CITICI, που ως αρωγός του Δήμου, καλύπτει το κόστος του catering του Χριστουγεννιάτικου γεύματος.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα