Συγκινημένος ο Γκόμεζ στο "αντίο": Θα μου λείψουν πολλά από τον ΠΑΟΚ

O Χάρι Γκόμεζ, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, μίλησε γι΄αυτά που θα του λείψουν περισσότερο και για τις στιγμές λατρείας που έζησε στον ΠΑΟΚ.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official Stores

Ο

Βενεζουελάνος δήλωσε αναλυτικά:

«Δεν έχω πολλά λόγια να πω, απόλαυσα το κάθε λεπτό που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Όλοι είδατε τι έγραψα στον λογαριασμό στο Instagram και δεν έχω να πω πολλά παραπάνω. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έδειξα σε όλους τι μπορώ να κάνω, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον τεχνικό και την διοίκηση και έπρεπε να το σεβαστώ. Εγώ εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο, να πετύχουν τους στόχους τους και ξέρουν ότι θα μου λείψουν.

Είναι από τις δύσκολες στιγμές της ομάδας, το ήξερα ότι μετά τον τραυματισμό μου, ότι είχα 50% πιθανότητες να επιστρέψω και 50% να σταματήσω. Έδωσα μάχες, αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα, θα μου λείψουν πολλά από εδώ

Για το γεγονός ότι αντιμετωπίζεται από τους φιλάθλους σαν τον Πάμπλο Γκαρσία του ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ ωραίο να διαβάζεις διάφορα σχόλια από όλους. Κάποιοι βέβαια έγραψαν ότι έπρεπε να αποχωρήσω και αυτό δημιουργούσε κάποια αμφιλεγόμενα συναισθήματα. Είμαι ένας αθλητής που πάντα έπρεπε να παλεύω για την ομάδα».

Για τις σχέσεις που θα κρατήσει από εδώ και πέρα: «Κρατώ πολύ καλές σχέσεις με όλους. Έχω συνεργαστεί με υπέροχους ανθρώπους και τους ευχαριστώ για αυτό».

Για το τι θα του λείψει περισσότερο: «Το να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο όπως είναι το Παλατάκι είναι πάντα ξεχωριστό».

Keywords
Τυχαία Θέματα