Συμπληρωματική έκθεση από τον Αρετόπουλο: "Διέκοψα το ματς λόγω τραυματισμού του Γκαρθία"

Ο διαιτητής Αρετόπουλος, του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ, απέστειλε συμπληρωματική Έκθεση στην οποία γράφει μεταξύ άλλων ότι διέκοψε τον αγώνα λόγω τραυματισμού του Γκαρθία.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store

και store.paokfc.gr

Επειτα από αίτημα του Αθλητικού Δικαστή, ο Τρικαλινός ρέφερι έστειλε την συμπληρωματική έκθεση στην οποία αναφέρει ότι διέκοψε τον αγώνα λόγω τραυματισμού αξιωματούχου ο οποίος βρισκόταν νόμιμα στον αγωνιστικό χώρο εκείνη τη στιγμή, κάτι το οποίο δεν είχε αναγραφεί αρχικά στο φύλλο αγώνα αλλά συμπεριελήφθη στην συμπληρωματική του έκθεση.

Σε αυτή αναφέρεται ακόμη ότι όλα έγιναν νομότυπα αναφορικά με το φύλλο αγώνα, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι ο γιατρός διαβεβαίωσε για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και πως γι' αυτό διέκοψε το ματς.

Οι νομικοί υπεράσπισης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης επειδή δεν ήταν ενήμεροι και προετοιμασμένοι για την συμπληρωματική έκθεση. Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού δεν αρνήθηκε, όμως ο Αθλητικός Δικαστής απέρριψε το αίτημα και τους έδωσε διακοπή μισής ώρας για να μελετήσουν την έκθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα