Στριπτιτζάδικο ετοίμασε ειδικό event για 23χρονο που πάσχει από ανίατη ασθένεια

Την επιθυμία του να επισκεφτεί ένα στριπτιτζάδικο ο 23χρονος Χάρι Μπάτλερ ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ανίατη ασθένεια, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι ιθύνοντες του στριπ κλαμπ «Secrets in Hammersmith».

Ο 23χρονος ο οποίος ταλαιπωρείται από μια μορφή μυικής δυστροφίας (Duchenne muscular dystrophy), από την οποία διαγνώστηκε ότι πάσχει σε ηλικία οκτώ ετών, με την εν λόγω ασθένεια να εμφανίζεται μόνο

σε αγόρια δεν είχε επισκεφτεί ποτέ στριπτιτζάδικο.

Έτσι η μητέρα του νεαρού που έχει ξεπεράσει κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής, καθώς οι περισσότεροι δεν ζουν πάνω από 20χρόνια, ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του εν λόγω στριπ κλαμπ προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια από τα πολλά θέλω τα οποία υπάρχουν στην λίστα που έχει δημιουργήσει ο Χάρι.

Οι υπεύθυνοι του στριπτιτζάδικου διοργάνωσαν, ένα ειδικό event για τον Xάρι, ο οποίος φιλοξενήθηκε στα VIP του καταστήματος που ήταν διακοσμημένα με τα χρώματα της Τότεναμ την οποία και υποστηρίζει.

Τον Χάρι στο εν λόγω κλαμπ συνόδευσαν η μητέρα του Άλισον, η θεία του Αν Μέρι, αλλά και η γιαγιά του Μαξίν. Ωστόσο παρά την παρουσία τους αυτό δεν εμπόδισε, τον νεαρό Χάρι να απολαύσει τους χορούς που του πρόσφεραν τα κορίτσια του καταστήματος.

«Ήταν καταπληκτικά, οι κοπέλες ήταν τόσο φιλικές και δεν χαλάσαμε καθόλου χρήματα. Η είσοδος ήταν δωρεάν, το ποτά μας τα κέρασε το κατάστημα, ενώ ο Χάρι απόλαυσε και μερικούς private χορούς», ανέφερε αρχικά η μητέρα του η οποία στην συνέχεια συμπλήρωσε τα ακόλουθα: Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του, οπότε είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις τι λέει, αλλά έχει συναισθήματα όπως όλοι οι άνδρες. Είμαι σίγουρη πως αν ρωτήσεις κάποιον που είναι μεταξύ 18 και 30, θα σου έλεγε πως θα ήθελε να πάει σε ένα strip club. Δεν θα έχει ποτέ φιλενάδα και ήθελε να πάει σε ένα τέτοιο μαγαζί. Δεν ήταν ντροπαλός και τα κορίτσια του φέρθηκαν πολύ καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Secrets in Hammersmith για την σπέσιαλ βραδιά που ετοίμασαν για το Χάρι. Το ευχαριστήθηκε πολύ».

Στην λίστα με τις σχετικές επιθυμίες του Χάρι είναι το να γνωρίσει, τον Σάιμον Κάουελ, την Ρίτα Όρα, αλλά και τους παίκτες της Τότεναμ, ενώ εκτός από την επίσκεψη του σε στριπτιτζάδικο έχει πραγματοποιήσει ακόμα ταξίδι στο Λας Βέγκας, αλλά και γνωριμία με τον Εντ Σίραν.

Keywords
Τυχαία Θέματα