Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες της Θεσσαλονίκης

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα τόσο τα μέλη του Επαγγελματικό Επιμελητηρίου όσο και τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου.

Οι εκλογές

θα διεξαχθούν στο περίπτερο 10 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης κατά τις ώρες 08:00 – 18:00.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Θ. θα απαρτίζεται από 51 μέλη και η θητεία του θα είναι τετραετής.

Στους εκλογικούς καταλόγους καταχωρούνται τα μέλη του Ε.Ε.Θ. που έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την εγγραφή τους στο Επιμελητήριο, δηλαδή έχουν εγγραφεί έως και τις 01-12-2016.

Τα μέλη του Ε.Ε.Θ. θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους προέδρους και συγκεκριμένα τους: Μιχάλη Ζορπίδη με τον συνδυασμό «Ισχυρό Επιμελητήριο», Χρήστο Νικολόπουλο με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» και Έφη Γιοβανίδου με τον συνδυασμό «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση μικρών και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών Θεσσαλονίκης».

Στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο περίπτερο 16 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 7.30 έως τις 17:30.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΒΕΘ θα απαρτίζεται από 41 μέλη, εκ των οποίων 27 θα είναι από το Τμήμα Βιοτεχνών και 14 από το Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ταμειακώς ενήμεροι και έχει παρέλθει ένας χρόνος από την εγγραφή τους στο Επιμελητήριο.

Τα μέλη του ΒΕΘ θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε υποψήφιους προέδρους και συγκεκριμένα τους: Παναγιώτη Παπαδόπουλο με τον συνδυασμό «Βιοτεχνική Συμμαχία», Αθανάσιο Νικολόπουλο με τον συνδυασμό «Βιοτεχνική Συνεργασία», Ιωάννη Φωτιάδη με τον συνδυασμό «Ένωση Βιοτεχνών – Νέοι Ορίζοντες», Παύλο Κολοβό με τον συνδυασμό «Βιοτεχνική Αλληλεγγύη» και Πασχάλη Κυριακού με τον συνδυασμό «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση μικρών και αυτοαπασχολούμενων βιοτεχνών Θεσσαλονίκης».

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του ΕΕΘ μιλούν στο Thestival για τις προτεραιότητές τους

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του ΒΕΘ παρουσιάζουν τις θέσεις τους στο ThestivalΟι υποψήφιοι στις εκλογές του ΒΕΘ παρουσιάζουν τις θέσεις τους στο Thestival

Keywords
Τυχαία Θέματα