Στην κορυφή παραμένει ο ΠΑΟΚ μέσω...Ουάρντα - Ισοπαλία στο ντέρμπι του Περιστερίου

Ισόπαλη με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ στο Περιστέρι, αποτέλεσμα που ευνοεί τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παραμένει προς το παρόν στην πρώτη θέση, έχοντας 50 βαθμούς έναν περισσότερο από την "Ένωση" (εκκρεμεί η απόφαση για τη μη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός).

Οι "κιτρινόμαυροι" άνοιξαν το σκορ 68ο λεπτό με τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός έβγαλε

την ΑΕΚ στην αντεπίθεση, έδωσε στον Λιβάγια, εκείνος από δεξιά έκανε το γύρισμα, ο Γιαννούλης με τάκλιν δεν μπόρεσε να απομακρύνει, με την μπάλα να φθάνει τελικά στον Αραούχο, ο οποίος πέρασε τον Γιαννιώτη και σκόραρε προ κενής εστίας.

Η απάντηση για τους Περιστεριώτες ήρθε στο 81ο λεπτό με φανταστικό γκολ του Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έκανε την ντρίμπλα στον Νίκλας Χουλτ και εξαπέλυσε τρομερό σουτ με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Τσιντώτα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (78' Κωτσόπουλος), Ντιγκινί (53' Μπρούνο), Ουάρντα (90+1' Καρασαλίδης), Βασιλακάκης, Ντάουντα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Γαλανόπουλος, Χουλτ, Σιμόες (53' Μοράν), Χριστοδουλόπουλος (73' Μασούντ), Αραούχο (81' Μπακασέτας), Λιβάια

Keywords
Τυχαία Θέματα