Στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο ο Εμμανουέλ Μακρόν

Σειρά συσκέψεων με υπουργούς και συνεργάτες του στο Μαξίμου είχε αυτές τις ημέρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,με αντικείμενο το σχεδιασμό για την ενίσχυση της ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τη naftemporiki.gr, σήμερα, έγινε στο Μαξίμου σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή των υπουργών Σταθάκη, Παπαδημητρίου, Κατρουγκαλου

και Πιτσιόρλα για την προετοιμασία τριών σημαντικών γεγονότων που θα λάβουν χώρα το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Νοεμβρίου και στα οποία η κυβέρνηση προσβλέπει για την προσέλκυση επενδύσεων:

-Πρώτον, την προετοιμασία της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, που θα γίνει στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

-Δεύτερον, τη διεξαγωγή του πρώτου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Ιταλίας που θα γίνει στην Κέρκυρα στις 14 Σεπτεμβρίου, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τν Ιταλό ομόλογό του Πάολο Τζεντιλόνι.

-Τρίτον, την πραγματοποίηση ευρωαραβικής διάσκεψης στην Αθήνα, η οποία οργανώνεται από ιδιωτικούς φορείς και θα συμμετέχουν αξιωματούχοι, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι funds από τον αραβικό κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα