Στη Θεσσαλονίκη το EuroPride του 2020!

Το EuroPride του 2020 θα φιλοξενήσει η Θεσσαλονίκη, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα, μέσα από τη σελίδα του Thessaloniki Pride στο Facebook.

Η επιλογή έγινε ύστερα από ψηφοφορία των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διοργανωτών Pride

(EPOA), στην ετήσια συνέλευσή του στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας..

Αντίπαλοι της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας ήταν για φέτος το Bergen Pride της Νορβηγίας, το Belgian Pride στις Βρυξέλλες και το Hamburg Pride της Γερμανίας.

«Και τώρα Ευρώ-Περήφανοι!! Το Εuropride 2020 ερχεται στη Θεσσαλονίκη! Συγχαρητήρια στην ομάδα του #Thessalonikipride !!

Δεν θα ξεχασω ποτέ το 2012 το πρώτο Pride στη Θεσσαλονίκη! Την αγωνία να πανε ολα καλά και να το αγκαλιάσει ο κόσμος της πόλης.

Και μετά η στιγμή που ανεβήκαμε στην εξέδρα με τον Δήμαρχο και από κάτω ο κόσμος φώναζε ευτιχισμένος, σφύριζε και τραγουδούσε. Ανατρίχιασα και τότε και τώρα πάλι! "Θες να πεις κάτι; " με ρωταει ο Μπουτάρης, δεν μπορουσα να ψελίσω λέξη.. Ελεγα μετα συνεχεια μέσα μου "pride στη Θεσσαλονίκη!! Pride στη Θεσσαλονίκη!!"

Και μετα η πορεια με χιλιαδες Θεσσαλονικούς και Θεσσαλονικιές, με οικογένειες και παιδιά, με πολύ κόσμο και εμεις να κοιταζόμαστε χαρούμενοι... Πρόοδος και κοινωνική ελευθερία, τώρα και με ευρωπαϊκή βούλα!!», έγραψε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, με αφρομή τη διάκριση της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα