Στη Γερμανία η ταινία του ΠΑΟΚ

Την ερχόμενη Δευτέρα (13/11), στις 18:30 τοπική ώρα, οι Γερμανοί αλλά και οι Έλληνες που ζουν στο Μόναχο, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία «90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον» στην εβδομάδα ελληνικού κινηματογράφου που θα προβληθεί στο "Gasteig". Η ταινία θα έχει γερμανικούς υπότιτλους όπως και όλα τα υπόλοιπα έργα.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC

Official Store

Η ταινία τεκμηρίωσης «90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον» δεν είναι μια απλή καταγραφή της ιστορίας της ομάδας, αλλά ένα ζωντανό φιλμικό ημερολόγιο που διατρέχει τους σημαντικούς σταθμούς της ομάδας, σε συνάρτηση με τις ιστορικές εξελίξεις και τις κοινωνικές διαστάσεις.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία διήρκησαν πέντε μήνες, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης επισκέφτηκε τους τόπους στους οποίους χτυπά δυνατά η καρδιά της ομάδας. Ο γνωστός σκηνοθέτης απέσπασε συγκινητικές εξομολογήσεις από προσωπικότητες του ΠΑΟΚ όπως τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη, τον Κούλη Αποστολίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Παλαίμαχοι και νέοι ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες της ομάδας αλλά και πιστοί φίλοι εξηγούν το πάθος και την αγάπη τους για την «βαριά φανέλα».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερμανία, ΠΑΟΚ,germania, paok