Στέφανος Κορκολής: Εύχομαι ν’ ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια μας

Να βρούμε την αξιοπρέπεια μας ως λαός ευχήθηκε ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε για το μέλλον, την τηλεόραση και τη μουσική.

«Υπάρχει μια νέα γενιά τραγουδοποιών που δεν βιάζονται. Δεν τους κατατρέχει το άγχος της γρήγορης καταξίωσης και αναγνωρισιμότητας και ακολουθούν το δύσβατο και μακρύ μονοπάτι της τέχνης, αυτό που, όμως, στο τέλος αναδεικνύει αληθινές αξίες και όχι εφήμερη ματαιότητα. Ως θετικό παράδειγμα αναφέρω τη συνεργάτιδα μου, Σοφία Μανουσάκη».

Σπανίως βλέπει τηλεόραση και μόνο αν έχει κάποια καλή ταινία, αλλά φροντίζει να παρακολουθεί την επικαιρότητα. «Όσο βέβαια μπορώ και αντέχω μέσα από τα ΜΜΕ». Η κατάσταση στην Ελλάδα τον θυμώνει. «Η κοινωνικοπολιτική συγκυρία μας αφορά όλους μας. Ανησυχώ για το παρόν, μα περισσότερο για το μέλλον», παραδέχεται. «Ούτε κατά διάνοια» δεν θα ασχολιόταν με την πολιτική, ενώ στις κακές συνήθειες του αναφέρει το τσιγάρο, το οποίο όμως κατάφερε να κόψει και συνιστά σε όλες και όλους να το κόψουν. «Δεν καπνίζω πια, ευτυχώς. Αδυναμία έχω στους αδύναμους ανθρώπους. Όσο για φόβους, όχι πια». Δεν νιώθει πλήρης, αφού, όπως λέει, «η πληρότητα δεν παράγει ενδιαφέρον για συνέχεια. Όταν γεμίζει το ποτήρι, ή το αδειάζεις, για να ξεκινήσεις από την αρχή, ή το ξεχειλίζεις».

Τέλος είπε: «Εύχομαι να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια μας και να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας, διότι αυτό βλέπουν οι απέξω και μας κάνουν ό,τι μας κάνουν. Χρόνια πολλά, λοιπόν, με αξιοπρέπεια, ομόνοια και υγεία» είπε στο Secret.

Keywords
Τυχαία Θέματα