Στ. Καλαφάτης: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τα αδικοχαμένα αετόπουλα (ΦΩΤΟ)

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Εντάξει", Σταύρος Καλαφάτης, θυμάται την μέρα που οι έξι φίλοι του ΠΑΟΚ έφυγαν από τη ζωή πριν από 18 χρόνια στα Τέμπη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος και θυμάται τις δραματικές

εικόνες που αντίκρισε, αλλά και το δύσκολο έργο της ενημέρωσης των συγγενών:

"Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτή η φρικτή ανάμνηση δε θα σβήσει ποτέ από τη μνήμη μου: Πρώτα, ξημερώματα, το τηλεφώνημα, στο σπίτι μου, από γνωστό οπαδό του ΠΑΟΚ, που με ενημέρωνε για το μοιραίο δυστύχημα. Έπειτα, η διαδρομή, στη διάρκεια της οποίας, μέσα σε τρία τέταρτα που διήρκεσε και που μου φάνηκαν αιώνες, αναζητούσα λόγια για να ενημερώσω, αν χρειαζόταν, γονείς και φίλους. Κι έπειτα, όταν -από τους πρώτους- έφθασα στα Τέμπη, στο σημείο της τραγωδίας, ως στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από όσα αντίκρισα, μέσα σε δευτερόλεπτα, χάθηκαν τα λόγια, η θλίψη έγινε φρίκη... Οι δραματικές εικόνες με κάνουν, πολύ συχνά, να σκέφτομαι, ότι κανενός γονιού δεν του πρέπει να δεχτεί τέτοιο μαύρο μαντάτο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τα αδικοχαμένα Αετόπουλα. #RIP #PAOK"

Δείτε την ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα