Σπανός: Δική μου ευθύνη το γεγονός πως παίξαμε αμυντικά στο τέλος

Στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που εμφάνισε ο Άρης στον αγωνιστικό χώρο αναφέρθηκε ο προπονητής των "κιτρίνων", Δημήτρης Σπανός, μετά τη νίκη των Θεσσαλονικέων επί του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν ένα παιχνίδι που δυστυχώς το αφήσαμε και πήγε μέχρι το τέλος με το ρευστό 1-0. Σταθήκαμε τυχεροί στο δοκάρι του Κισσαμικού. Όλα κρίθηκαν στο γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, δεν πετύχαμε

ένα ακόμα γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε εκεί να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Το γκολ δεν ήρθε. Θέλω να τονίσω πως το δυνατό σημείο του Αρη είναι η επιθετική του λειτουργία. Σήμερα παίξαμε, κυρίως μετά το 75' αμυντικά και σε αυτό έχω εγώ την ευθύνη. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος, γιατί κάναμε το έξι στα έξι και γιατί για 60' είχαμε ένταση, πάθος και κάναμε ευκαιρίες. Ίσως δικαιούμασταν και κάτι περισσότερο από τον διαιτητή αλλά δε θα σταθούμε εκεί".

Για τον Κισσαμικό, είπε:"Ο Κισσαμικός είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Αυτή η ομάδα θα είναι μέχρι το τέλος η έκπληξη του πρωταθλήματος. Μου έκακαν τρομερή εντύπωση ως ομάδα. Μπράβο στα παιδιά του Κισσσαμικού και τον προπονητή του. Εμείς από αύριο κοιτάμε το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας".

Για το τι θα άλλαζε στην εικόνα της ομάδας του: "Θα άλλαζα την επιθετική γραμμή. Θα έκανα κάτι άλλο αν μπορούσα να αλλάξω πράγματα".

Για το γεγονός πως ο Αρης έπαιξε αμυντικό στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγών: "Θεωρώ πως όταν δεν τελειώνεις ένα παιχνίδι είναι προτιμότερο να κρατάς το αποτέλεσμα. Εγώ κράτησα την ομάδα πίσω, δεν είναι ευθύνη των παικτών".

Για τον Πλατέλλα: "Η ομάδα έκανε φάσεις, απλώς δεν τελείωσε όλες όσες δημιούργησε. Είχαμε έλλειμμα μέσα στην περιοχή και στην τελευταία στιγμή κάναμε κάποιο λάθος, κακό τελείωμα ή λάθος τελική πάσα. Ο Πλατέλλας είναι παίκτης που μας έχει προσφέρει πολλά, όμως έχουμε πολλούς παίκτες και όλοι ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να αποδείξουν την αξία τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα