Σε Βόλο και Λάρισα σήμερα ο Αλ. Τσίπρας για το Περιφερειακό Συνέδριο της Θεσσαλίας

Τον Βόλο και τη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των εργασιών του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία.

Αρχικά, στις στις 13:30, ο πρωθυπουργός θα συναντήσει επιχειρήσεις νέων τεχνολογιών, εξωστρέφειας και καινοτομίας, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί

σύσκεψη με τους υπουργούς, που συμμετέχουν στο 4ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον δήμαρχο Λαρισαίων, στο ξενοδοχείο Imperial, στη Λάρισα.

Το σημερινό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει δύο παράλληλες συνεδριάσεις το πρωί και δύο το απόγευμα.

Δείτε αναλυτικά:

Το πρωί:

- Συνεδρίαση με θέμα "Υποδομές, Περιβάλλον, Τουρισμός και Διαχείριση Υδατικών Πόρων", με ομιλητές τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο.

- Συνεδρίαση με θέμα "Υποδομές και Πολιτικές για την Υγεία" με ομιλητές τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό Παύλο Πολάκη.

Το απόγευμα:

- Συνεδρίαση με θέμα "Κοινωνική Πολιτική, Εργασιακές Σχέσεις και Αλληλέγγυα Οικονομία", με ομιλήτριες την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, την αναπληρώτρια υπουργό Ράνια Αντωνοπούλου και την αναπληρώτρια υπουργό Θεανώ Φωτίου.

- Συνεδρίαση με θέμα "Παιδεία, Έρευνα και οικονομία της Γνώσης", με ομιλητές τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου και τον αναπληρωτή υπουργό Κώστα Φωτάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα