Σάκης Αναστασιάδης: Θα ενισχυθούμε εκεί που πονάμε

Την απόκτηση τεσσάρων με πέντε ποδοσφαιριστών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίδου, προανήγγειλε ο προπονητής του Ηρακλής, Σάκης Αναστασιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στο «Metropolis 95,5»:

Για το φιλικό με τον Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου: «Θέλουμε να δούμε κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο ως τώρα προκειμένου να τα αξιολογήσουμε».

Για τον στόχο της ανόδου: «Έτσι όπως χτίστηκε η ομάδα στην αρχή της περιόδου, έπρεπε να είμαστε φειδωλοί στις δηλώσεις

μας. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, όμως, είδαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε πρωταθλητισμό. Αφού βλέπουμε ότι μπορούμε γιατί να μην το επιδιώξουμε;».

Για το μεταγραφικό πλάνο του Ηρακλή: «Νομίζω ότι 4-5 ποιοτικοί παίκτες που έχουν εύκολα την κατηγορία για τις θέσεις που πονάμε είναι αρκετοί. Είδαμε και στο παιχνίδι με την Καρίτσα ότι μας έλειψαν 4-5 βασικοί παίκτες και είχαμε θέματα σχετικά με την αναπλήρωσή τους. Όλοι δουλεύουμε ώστε να μπούμε δυνατά στη συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να αποκτήσουμε ό,τι καλύτερο και ποιοτικότερο που θα ενισχύσει την ομάδα».

Για την οικονομική κατάσταση του Ηρακλή: «Τα οικονομικά είναι συγκεκριμένα. Δεν είμαστε… κροίσοι. Δεν υπάρχει ο επενδυτής. Η οικογένεια του Ηρακλή, ο κόσμος, οι παράγοντες που είναι τώρα στην ομάδα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στο οικονομικό. Μέχρι στιγμής, όλα δουλεύουν ρολόι. Στα μεταγραφικά, θα απλώσουμε τα χέρια και τα πόδια μας μέχρι εκεί που μπορούμε».

Επίσης, ο Σάκης Αναστασιάδης δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στον κόσμο ενόψει της εορταστικής περιόδου: «Θα ήθελα να πω χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο για τις γιορτές και να υποσχεθώ στους φίλους του Ηρακλή ότι μαζί με τη διοίκηση θα κάνουμε το καλύτερο για να ενισχύσουμε την ομάδα ώστε από τη νέα χρονιά να εμφανιστούμε πιο ανταγωνιστικοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα