Σ. Αναστασιάδης: Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης η χαοτική κατάσταση με τα σκουπίδια

Για το πρόβλημα των σκουπιδιών μίλησε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

«Στις περιοχές της περιφέρειάς μου, που είχα τη δυνατότητα να επισκεφθώ τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει πράγματι μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια. Μιλώ συγκεκριμένα για τον Δήμο Θερμαϊκού, όπου η κατάσταση ήταν αφόρητη. Ο Δήμος Βόλβης επίσης έχει πρόβλημα, διότι υπάρχουν τουρίστες στην περιοχή και επιβαρύνεται

η κατάσταση. Γενικότερα όλοι οι Δήμοι έχουν πρόβλημα, αλλά δεν αντιμετωπίζουν το χάος και τον εφιάλτη των μεγάλων πόλεων, κυρίως η Αθήνα όπου η κατάσταση έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη. Στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει η συμφωνία με τον Δήμαρχο για αύξηση του προσωπικού ασφαλείας και η κατάσταση είναι κάπως ανεκτή και ελεγχόμενη», δήλωσε ο ίδιος μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό 102 FM της ΕΡΤ3.

«Η αποκλειστική ευθύνη για ό,τι συμβαίνει είναι της κυβέρνησης, στην οποία αν και επισημάνθηκε για τις παρατάσεις των συμβάσεων, από όλα σχεδόν τα κόμματα της αντιπολίτευσης , ότι τελικώς οι εργαζόμενοι θα εγκλωβιστούν, δεν φρόντισε να τηρήσει τη νομιμότητα. Οι ανανεώσεις των συμβάσεων για μικροκομματικούς λόγους, οδήγησαν τη Χώρα σε αυτή τη χαοτική κατάσταση. Να ευχηθούμε να τελειώσει σήμερα μετά τη συνεδρίαση της ΠΟΕ -ΟΤΑ αυτή η κατάσταση, διότι είναι ντροπή για όλους μας σε μία περίοδο τουριστική , όπου εκατομμύρια ξένοι πολίτες επισκέπτονται τη Χώρα μας , να αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση», σημείωσε ο κ. αναστασιάδης στη συνέχεια για το θέμα που δημιουργήθηκε με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα